FloraHolland


Afdeling Serviceactiviteiten vestiging Bleiswijk naar hal A

BLEISWIJK (28 november 2008) - De afdeling Serviceactiviteiten op vestiging Bleiswijk is vanaf 1 december 2008 te vinden in hal A, straat 2. De huidige locatie in hal E (straat 5) werd te klein, aangezien het aantal gebruikers van de diensten van de afdeling Serviceactiviteiten groeiende is. Om de klanten van de afdeling ook in de toekomst optimaal te ondersteunen, is een grotere locatie gevonden in hal A. De nieuwe locatie stelt vestiging Bleiswijk bovendien in staat efficiënter te samenwerken met de afdeling Distributie.

Nieuwe teamleider
Per 1 december 2008 wordt de afdeling Serviceactiviteiten geleid door een nieuwe teamleider, Liezeth Ouendag. Liezeth Ouendag is reeds bekend met het werken op vestiging Bleiswijk. Veertien jaar geleden is zij op onze vestiging gestart. Na negen jaar heeft zij een overstap gemaakt naar vestiging Naaldwijk, waar zij gewerkt heeft als teamleider Kopersservice, Distributie en Afleveren, teamleider Flexgroep en tijdelijk als afdelingsmanager bij de afdeling Veilvoorbereiding en AIS (dataentry).

Serviceactiviteiten
Klanten kunnen ingekochte handel door de afdeling Serviceactiviteiten laten verzamelen en verwerken. Hierbij kan gedacht worden aan het controleren van de partijen, het verdelen op meerdere afleverlocaties, het splitsen van bloemen en planten, het overzetten van producten op een productdrager naar keuze en het transportklaar maken van producten. Ook is het mogelijk producten te laten prijzen en labelen. Ook kunnen klanten aankopen laten verdelen op meerdere vestigingen.