Zelfs de Kerstman betaalt virtueel

27/11/2008 11:44

PR Newswire

MÜNCHEN, Duitsland, November 27 /PRNewswire/ --

- Geen bijkomende kosten voor Wirecard betalingen tijdens de koopdagen voor Kerst

Net op tijd voor de Adventdagen en vlak voor Kerstmis, kunnen gebruikers van het Wirecard Internet betaalsysteem uitkijken naar een heel speciale aanbieding: vanaf het Adventweekend tot aan het einde van het jaar kunnen zij hun kredietbalans aanvullen zonder overmaakkosten. Ook worden er tijdens deze periode geen kosten in rekening gebracht voor gebruiker-naar-gebruiker overmakingen.

(Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20081127/329945 )

Vergeleken met overvolle koopcentra en winkelstraten, heeft online Kerstinkopen doen zo z'n voordelen - lekker thuis kunnen Kerstmannen en
-vrouwen in hun eigen tijd de beste cadeau's uitkiezen. En met de vele prijsvergelijkingsites doen online shoppers helemaal hun voordeel en kunnen ze werkelijk onvoorstelbare koopjes vinden.

Degenen die tijdens de Kerstinkopen online optimaal gebruik willen maken van de hoogste veiligheid, kunnen kiezen voor het slimme online betaalsysteem van Wirecard. Het principe is hetzelfde als bij prepaid mobiele telefoons - een kredietbalans wordt met een Wirecard online rekening aangemaakt en aangevuld door middel van een 16-cijferig MasterCardnummer, vervaldatum en kaart verificatiecode (CVC2) voor online aankopen.

De grote vraag, namelijk "waar kan ik ermee betalen?" is niet van toepassing, want gebruikers kunnen met hun virtuele MasterCard bij alle winkels kopen die MasterCard accepteren - en dat betekent meer dan 2,5 miljoen online winkels, wereldwijd.

Voor meer bijzonderheden, ga naar http://www.mywirecard.com

Over Wirecard AG:

Wirecard AG is één van de leidinggevende leveranciers van elektronische betaalsystemen en risicomanagement oplossingen. Wirecard ondersteunt wereldwijd meer dan tienduizend bedrijven op het gebied van geautomatiseerde betaalprocessen en minimaliseert daarmee de kans op fouten. Wirecard Bank AG voorziet in rekening- en creditcard diensten voor bedrijven en particuliere klanten, en is een Principal Member van VISA, MasterCard en JCB. Het internet betaalsysteem van Wirecard stelt klanten in staat om beveiligde betalingen te doen bij miljoenen bedrijven, wereldwijd, die MasterCard accepteren. En, geregistreerde gebruikers kunnen realtime geld sturen naar en/of ontvangen van andere gebruikers. Wirecard AG staat genoteerd aan de Frankfurt Securities Exchange (TecDAX, ISIN DE0007472060, WDI).

http://www.wirecard.com
http://www.wirecardbank.de
http://www.mywirecard.com

Wirecard Mediacontact:
Wirecard AG
Iris Stöckl
Bretonischer Ring 4
85630 Grasbrunn, München
Duitsland
Tel: +49(0)89-4424-0424
Fax: +49(0)89-4424-0524
e-mail: iris.stoeckl@wirecard.com

Internet: http://www.wirecard.com
Wirecard mediacontact: Wirecard AG, Iris Stöckl, Bretonischer Ring 4, 85630 Grasbrunn / München, Duitsland, Tel: +49(0)89-4424-0424, Fax:+49(0)89-4424-0524, e-mail: iris.stoeckl@wirecard.com






-