Vereniging van Recreatieondernemers Nederland


P E R S B E R I C H T

Driebergen, 27 november 2008

Jan Klop benoemd tot RECRON Ambassadeur voor het
Leven

Donderdag 27 november is Jan Klop benoemd tot RECRON Ambassadeur voor het Leven. Jan Klop is jarenlang bestuurlijk actief geweest binnen en voor RECRON. Niet alleen in districtsbesturen, maar ook in andere gremia, van belang voor continuïteit in de sector. Jan Klop is in het bijzonder voor de classificatie van de kampeersector van groot belang geweest en in feite de ´eminent grise´ op dit punt. Hij heeft zich op dit onderwerp een zeer groot aantal jaren ingezet voor RECRON en haar leden.
Vanwege zijn jarenlange tomeloze inzet op dit thema en andere thema´s en zijn jarenlange bestuurlijke inzet binnen RECRON heeft de brancheorganisatie hem tijdens de Algemene Ledenvergadering in het zonnetje gezet en hem tot Ambassadeur voor het Leven benoemd.

RECRON Ambassadeur voor het Leven is een eerbewijs van dé vereniging voor recreatieondernemers. Een RECRON Ambassadeur voor het Leven toonde niet alleen in het verleden zijn inzet voor de vereniging, maar zal dit ook in de toekomst blijven doen.

RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van de leden. De brancheorganisatie vertegenwoordigt ongeveer 1.900 recreatiebedrijven. Hieronder vallen kampeerbedrijven, bungalowparken, groepsaccommodaties, dagattracties, buitensportbedrijven, zwembaden en sauna's.


---

Noot voor de redactie (