Uitvoering pensioenfonds Super de Boer naar TKP

27/11/2008 15:00

AEGON Nederland

De Stichting Pensioenfonds SDB, het pensioenfonds van Super de Boer, en TKP hebben een akkoord bereikt over de uitbesteding van de uitvoering van de pensioenregeling aan TKP. Met ingang van 1 januari 2009 voert TKP de pensioenadministratie, de deelnemerscommunicatie en de ondersteunende processen (waaronder het financiële en actuariële jaarwerk) van het pensioenfonds uit.

Het pensioenfonds telt in totaal 24.000 deelnemers, waaronder een kleine 5.000 actieve deelnemers, circa 17.500 gewezen deelnemers en ruim 1.500 uitkerenden.

Super de Boer

Super de Boer is een vertrouwde naam in het Nederlandse supermarktenland. Het concern Super de Boer N.V. heeft momenteel in Nederland ruim 300 vestigingen en 20.000 medewerkers. Super de Boer hanteert een full-service formule die de klant meer waar voor zijn geld biedt. Kernbegrippen daarin zijn kwaliteit, dagelijks vers, duurzaamheid en een volledige service.

TKP

TKP, een 100% dochter van AEGON Nederland N.V., opereert op de pensioenmarkt als uitvoerder van pensioenregelingen en als vermogensbeheerder. Daarnaast treedt TKP op als adviseur van de besturen van pensioenfondsen. De in Groningen gevestigde organisatie voert pensioenregelingen uit voor ruim 240.000 deelnemers. Het vermogen, dat in multimanagerstijl wordt beheerd, bedraagt circa 10 miljard euro.

Dit persbericht is ook te lezen op de internetsite van TKP www.tkp.nl.





http://www.tkp.nl




AEGON