Onze Lieve Vrouwe Gasthuis


van Bestuur OLVG benoemd

Persbericht: Nieuw lid Raad van Bestuur OLVG benoemd

Amsterdam, donderdag 27 november 2008

Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) te Amsterdam heeft per 1 maart 2009 mevrouw drs. J.C.H.G. (Anita) Arts, 49 jaar, benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van het OLVG.

Anita Arts maakte van 2004 tot juli van dit jaar deel uit van de Raad van Bestuur van ProRail. In deze periode heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de eenwording en professionalisering van het bedrijf en aantoonbare verbetering van de prestaties. Daarvoor heeft zij sinds 1989 verschillende management- en directiefuncties bekleed bij achtereenvolgens de Nederlandse Spoorwegen en Railverkeersleiding.

Anita Arts (49 jaar) is opgeleid tot psychologe en ze heeft diverse managementopleidingen gevolgd. Zij heeft een grote staat van dienst in management- en cultuurontwikkeling. Met de benoeming van Anita Arts in de Raad van Bestuur krijgt het OLVG er een zeer ervaren derde bestuurder bij, die met haar ervaring en persoonlijkheid op inspirerende wijze kan bijdragen aan de ambities van het OLVG.

De Raad van Bestuur van het OLVG bestaat met ingang van 1 maart 2009 uit de heer dr. D.J. (Douwe) Hemrika, voorzitter, mevrouw drs. J.C.H.G. (Anita) Arts en de heer drs. P. E. (Peter) van der Meer MBA.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Persvoorlichting OLVG,
via (020) 599 25 34.