Mohammed Dari 'Vakman van het Jaar' 2008

27/11/2008 15:32

Preach

Persbericht

Mohammed Dari 'Vakman van het Jaar' 2008

Schilder uit Weert combineert kwalitatief hoogstaand werk met goede communicatieve eigenschappen

Tilburg, 27 november 2008 - Mohammed Dari, eigenaar van schildersbedrijf Dari uit Weert, mag zich 'Vakman van het Jaar' 2008 noemen. Dari werd gekozen uit meer dan duizend inzendingen. Naast het oordeel van de jury woog de mening van opdrachtgevers van de kandidaten mee bij de uiteindelijke keuze. Volgens de jury en de referenties levert Dari kwalitatief hoogstaand werk en combineert hij dat met een professionele omgang met zijn klanten. Verder is de service van Dari, ook nadat het project is afgerond, perfect.

De 'Vakman van het Jaar' 2008 wint niet alleen eeuwige roem, maar is ook een jaar lang eigenaar van de speciale 'Vakman van het Jaar'-klusbus. Klusbedrijf Marcel van Driel eindigde op de tweede plaats en Rob Niezen van hoveniersbedrijf Nickenloo? werd derde. De 'Vakman van het Jaar'-verkiezing is een initiatief van Werkspot.nl en wordt ondersteund door branchevereniging De Vlok, Toplease.nl, Beamix, Altrex, Weber, Metzger, DeWalt, Isover, Silka/Ytong, Stricolith en RadioNL.

Uit het juryrapport van Dari:

Een 'Vakman van het Jaar' moet niet alleen kwalitatief hoogstaand werk afleveren, maar ook een ambassadeur zijn van vakmanschap. Goed met klanten kunnen communiceren en jezelf professioneel presenteren zijn hierbij onmisbare eigenschappen. Dari scoort hoog op alle punten. Daarbij komt dat hij, ook als de klus is afgerond, een perfecte service levert. Referenties lopen weg met Dari en roemen, naast zijn goede werk, zijn vrolijke karakter en professionele instelling. Afspraak is afspraak, ook als het Dari tijd of geld kost.

Joost Gielen, initiatiefnemer van de 'Vakman van het Jaar'-verkiezing en oprichter van Werkspot.nl: "Opvallend is dat het merendeel van de inzenders zeer bewust bezig is met de kwaliteit van hun werk. Begrijpelijk, want goede kwaliteit betaalt zich onder meer terug in mond-tot-mond-reclame. Mohammed Dari levert het bewijs hiervoor. Verder blijkt dat de moderne vakman goed en duidelijk met klanten communiceert en zichzelf actief, en via verschillende media, aan de markt wil presenteren."

De afgelopen maanden kon de Nederlandse bevolking via de site www.vakmanvanhetjaar.nl schilders, metselaars, timmerlieden, loodgieters en andere vakmannen nomineren voor de titel 'Vakman van het Jaar'. Werkspot.nl, de marktplaats voor klussen, wil met deze jaarlijkse verkiezing vakmannen in het zonnetje te zetten.

"De Nederlandse vakman levert kwalitatief hoogstaand werk. De waardering voor dit werk is er niet altijd geweest. Gelukkig beseffen veel mensen tegenwoordig dat goede vaklui onmisbaar zijn. Wij willen deze harde werkers door middel van de verkiezing de erkenning geven die ze verdienen," aldus Gielen.

Op www.vakmanvanhetjaar.nl staat een videoverslag van de uitreiking.

Over Werkspot.nl

Werkspot.nl is de eerste en grootste online marktplaats voor klussen in en om het huis en is opgericht in 2005. Het principe van Werkspot.nl is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus - hoe klein of groot ook - op de website. Ingeschreven klusbedrijven en vakmannen brengen hier vervolgens een bieding op uit. De prijs komt tot stand via het principe van de 'Dutch auction', een veiling waar men alleen kan onderbieden. Werkspot.nl werkt samen met een groot aantal brancheverenigingen om de kwaliteit van de deelnemende klusbedrijven hoog te houden. Verder geven opdrachtgevers een rapportcijfer zodra een klus is afgerond. Op deze manier krijgen medegebruikers een beeld van de kwaliteit van de vakman of klusbedrijf. Werkspot.nl streeft er naar een transparant en laagdrempelig platform te zijn waarop vraag en aanbod eenvoudig op elkaar kunnen worden afgestemd. Kijk voor meer informatie op www.werkspot.nl

Noot voor de redactie,