Gemeente Son en Breugel


Sonniuspark in trek bij oud en jong!

Klik hier voor vergroting.

informatieavond.jpg
Afgelopen woensdag 26 november stond het Vestzaktheater geheel in het teken van het Sonniuspark. Meer dan 400 mensen, vooral inwoners van Son en Breugel, toonden interesse in de nieuwbouwplannen van Domein en Van Wanrooij.

---

Daarnaast vonden jong en oud ook hun weg naar de informatie over de 48 kavels van de gemeente en het samen bouwen in verenigingsverband (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap of kortweg: CPO).

Toekomstwensen

Ik denk dat nu het echte moment is gekomen dat mensen hun toekomstwensen kunnen verwezenlijken. Voor jong en oud biedt Sonniuspark goede mogelijkheden! Begin volgend jaar gaan we als gemeente echt starten met de verkoop van de kavels en met CPO. Op de avond hebben zich al ruim 150 serieus geïnteresseerden gemeld. Op dit moment is dat dus een heel positief signaal. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de verkoopresultaten van de eerste maanden van volgend jaar, aldus wethouder Hans Overbeek.

Domein vraagt bouwvergunning aan

Dat er gebouwd gaat worden is een feit. Aan het einde van de avond overhandigde Gerard Zeelen van Domein de bouwvergunningaanvraag voor de eerste 100 woningen aan de wethouder. Vermoedelijk gaat de eerste spade in het voorjaar de grond in.

Geïnteresseerden die informatieavond niet konden bijwonen, kunnen op www.woneninsonniuspark.nl alle informatie vinden.

Bijgevoegde foto is gemaakt door Goedwerk Communicatie te Eindhoven