Politie Zuid-Holland-Zuid

Gewapende overval op tankstation Sliedrecht

Sliedrecht , 27-11-2008 o Het tankstation Texaco aan de Deltalaan in Sliedrecht is op woensdagavond 26 november omstreeks 20.30/20.45 uur overvallen door twee jongens. Onder bedreiging van vermoedelijk een vuurwapen eisten de daders geld van de medewerkster die dat hun gaf. Na de overval vluchtten de twee via de Maaslaan in de richting van de Grevelingenlaan / Geulstraat.

De geschrokken tankshopmedewerkster belde direct de politie die een onderzoek startte op de plaats incident. In de omgeving werden geen verdachten meer aangetroffen. De Unit Forensische Opsporing heeft sporen veiliggesteld voor onderzoek.
Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die rond de klok van 20.30/20.45 uur verdachte personen en/of voertuigen hebben gezien in de omgeving van het tankstation aan de Deltalaan. Ook anderen die informatie hebben die mogelijk verband houdt met deze zaak worden verzocht te bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) U kunt dan vragen naar de recherche in Gorinchem. Heeft u informatie over deze overval maar blijft u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem, tel: 0800-7000 (gratis)