Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MILJONAIR WONEN VERSCHIJNT MET LIJST VAN 50 BESTE WOONWINKELS

Pot Interieur 'beste woonwinkel van Nederland'

Amsterdam 26 november - Interieurwinkel Pot Interieur in Axel is gekozen tot beste Woonwinkel van Nederland 2009. De nieuwe glossy 'Miljonair Wonen' publiceert de lijst met de 50 beste woonwinkels van Nederland in de editie die op donderdag 27 november verschijnt.

Acht bekende interieurstylisten traden toe tot de redactie van de nieuwe woonglossy Miljonair Wonen. Samen met de vaste redactie nomineerden ze vijftig woonwinkels voor de titel. Het publiek verkoos Pot Interieur uit deze lijst tijdens een online stemactie de nummer één. De verkiezing wordt voor de tweede keer gehouden, vorig jaar won woonwinkel Co van der Horst in Amstelveen.

De winnaar
Directeur Paul Berden van Pot Interieur: "Dit is voor ons een bijzonder jaar. Na de brand in 2007 is dit een kroon op ons werk. In september dit jaar hebben we de winkel compleet opgeknapt en er is zelfs een nieuwe afdeling bijgekomen. Deze bekroning geeft ons veel energie om ook in 2009 te schitteren." Het brede en hoogwaardige assortiment, de deskundigheid, en de perfecte service waren voor vele stemmers een reden om Pot Interieur op nummer één te plaatsen, zo meldden zij op de website: www.miljonairwonen.nl. Tijdens de Miljonair Fair in de RAI Amsterdam, zal op 14 december Pot Interieur worden gehuldigd.

Het panel
Miljonair Wonen vroeg acht stylisten uit de interieurwereld om gelegenheidsredacteur te worden voor de nominatie van de vijftig beste woonwinkels van Nederland. Criteria waren ondermeer het aanbod, klantvriendelijkheid en originaliteit. Het panel bestond uit Judith Rasenberg, Marie-Gon Vos, Anya van der Wetering, Ingrid van Essen, Marianne van Dodewaard, Tatjana Quax, Annelies Morris en Rogier Corbeau.

Miljonair Wonen, de opvolger van de uitgave 'Het Gouden Woonboek', is een nieuwe, inspirerende woonglossy over exclusieve interieurs, design, architectuur en kunst. Miljonair Wonen verschijnt eenmaal per jaar in november. Abonnees van de glossy 'Miljonair' ontvangen hem thuis als onderdeel van hun abonnement.

Miljonair Wonen ligt vanaf donderdag 27 november in de winkel voor E 7,50 en is ook verkrijgbaar via www.miljonairwonen.nl