Ingezonden persbericht



---





PERSBERICHT

Nieuwe dienst van Dixons: vraag het aan Dexter

's-Hertogenbosch, 27 november 2008

21 november is Dixons gestart met de verkoop van Dexter. Deze persoonlijke digitale expert beantwoordt alle vragen over digitale apparatuur. Wie belt met Dexter, krijgt onmiddellijk een deskundige aan de telefoon. Eventueel komt er zelfs iemand aan huis. Een abonnement op Dexter is af te sluiten bij alle Dixons-filialen in Nederland.

Wie vragen heeft over digitale apparatuur, is bij Dexter aan het juiste adres. De persoonlijke expert is er voor elke mogelijke vraag tijdens het gebruik van een digitale aanwinst. Eén telefoontje is genoeg. En bij wie telefonisch niet direct het antwoord vindt, komt Dexter gewoon aan huis. Dat betekent dus nooit meer wachten op die technische zwager van buiten de stad.

Keuze voor Dexter
Keuze voor Dexter betekent maximale ondersteuning op digitaal gebied. Een firewall uitschakelen? Verbinding maken met draadloos internet? Vakantiefoto's direct met de familie delen? Een printer draadloos aansturen? Appeltje-eitje voor Dexter. De nieuwe dienst helpt klanten van Dixons om alle apparatuur in huis optimaal op elkaar aan te laten sluiten.

Twee varianten
Dexter is leverbaar in twee varianten: Dexter Support en Dexter Support Plus. Dexter Support kost 5,49 euro per maand. Voor 30 euro komt dan eventueel een deskundige aan huis. Dexter Support Plus kost 8,49 euro per maand. Bij deze variant is het huisbezoek gratis. Met Dexters verstand van zaken beleven klanten van Dixons nog meer plezier aan hun digitale apparatuur.

Dixons actuele multimediaketen
Dixons is de grootste multimediaketen van Nederland, waar consumenten terechtkunnen voor het nieuwste op het gebied van vrijetijdselektronica. Deskundigheid, service en klantvriendelijkheid staan centraal in het beleid. Het assortiment bestaat uit A-merken en wordt aangeboden in 160 filialen. Klanten kunnen ook op internet terecht bij www.dixons.nl.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Bart van Westreenen, algemeen directeur van Dixons: (073) 646 07 07.


---- --