Ingezonden persbericht


FLEET MANAGEMENT EXPO IN TEKEN VAN THEMA:

`EINDE AUTOLEASING NABIJ?'

DONDERDAG 27 NOVEMBER 2008 ­ EXPO CENTER HOUTEN

Moerdijk, 2 mei 2008

402EVENTS.COM maakt de nieuwe datum voor het vakevenement Fleet Management Expo 2008 bekend: dit zal gehouden worden op donderdag 27 november. Dit jaar viert het evenement het 1e lustrum: voor de vijfde keer staat het Expo Center te Houten in het teken van efficiënt wagenparkbeheer met dit jaar als thema: `Einde autoleasing nabij?'.

Fleet Management Expo vormt het jaarlijkse trefpunt voor fleetmanagers en fleetowners en is hét platform voor effectief wagenparkbeheer. Met een gevarieerd programma biedt het evenement alle belangrijke facetten om efficiëntie te behalen uit het wagenpark. Met een programma dat meer inspeelt op de wensen van exposanten en bezoekers sluit dit bijzonder goed aan bij de branche. Tevens is er ook dit jaar extra aandacht voor innovatie middels de uitreiking van de Fleet Innovatie Prijs. Daarnaast biedt het evenement dit jaar extra ruimte voor navigatie, bestel- en kleintransport.

Thema: Einde van de autoleasing nabij?
Heeft autoleasing zijn langste tijd gehad? Dat is het thema van Fleet Management Expo 2008. "Een legitieme vraag. De leasemarkt groeit nauwelijks meer. Een kleiner aantal aanbieders wordt steeds groter in omvang en vechten zich letterlijk kapot om de aantallen, en niet de gunst, van de klanten die, gebruik makend van dit fenomeen altijd lagere voorcalculaties wensen. Daarnaast wensen ze transparantie en flexibiliteit", zo constateert de organisatie. "Fabrikanten, dealerholdings, verzekeraars, schadeketens, oliemaatschappijen en vele andere organisaties die tot voor kort hun producten en diensten via de leasemaatschappij aanboden, hebben inmiddels de weg naar de eindbeslisser gevonden. En wat blijkt? Dat deze diensten en producten soms tegen betere condities en voorwaarden rechtstreeks geleverd kunnen worden." Tijdens Fleet Management Expo volgt een inhoudelijk gesprek met verschillende betrokkenen en experts, onder leiding van dagvoorzitter Mr. Paul Nouwen.

Tijd- en kostenbesparend: in één dag op de hoogte
Het jaarlijkse vakevenement voor wagenparkbeheerders is dit jaar teruggebracht naar één dag. "Uit de evaluatie van vorig jaar is gebleken dat zowel bezoekers als exposanten de voorkeur geven aan een eendaags evenement", zegt organisator Patrick van Tilburg. Exposanten kunnen zich aanmelden via de vernieuwde website www.fleet-management-expo.nl.
Voor meer informatie over dit vakevenement kunt u kijken op de vernieuwde website www.fleet-management-expo.nl.

Over 402events.com
402EVENTS.COM organiseert diverse automotive evenementen in binnen- en buitenland en is een dochteronderneming van Telegraaf Media Groep (TMG). De gespecialiseerde evenementen zijn gericht op specifieke onderwerpen binnen de automotive branche, waaronder classic cars, oldtimers, fleet- en taximanagement, exclusieve auto's, tuning, motoren en trucks. Met een aanbod in zowel indoor als outdoor events biedt 402EVENTS.COM een gevarieerd business- en consumentenprogramma.


- einde persbericht -

Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht