Ingezonden persbericht


Persbericht

Infotheek Groep voegt volgens CRN meeste waarde toe

CRN Award voor beste Value Added Reseller gaat naar Infotheek

Leiden, 27 november 2008 - Infotheek Groep, leverancier van hardware en ICT-diensten, is gisteren in Noordwijk door CRN uitgeroepen tot beste Nederlandse Value Added Reseller van 2008. Volgens het merendeel van de lezers van het IT - blad voegt het Leidse bedrijf de meeste waarde toe. CRN chef-redacteur Witold Kepinski reikte Duco van Leenen, algemeen directeur van Infotheek, de prijs uit tijdens de elfde editie van de CRN Channel Awards.

4.000 CRN lezers brachten in de afgelopen weken hun stem uit op hun favoriete leverancier, distributeur of reseller. In totaal zijn er voor alle achttien categorieën meer dan 39.000 stemmen uitgebracht. "Een recordaantal", aldus Kepinski.et kanaal de beste prestaties

Duco van Leenen, algemeen directeur van Infotheek Groep: "Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om ons hardware- en dienstenaanbod te verscherpen om zo nog beter aan te sluiten op de vraag vanuit de markt. Infotheek is groot geworden door hardware maar daarnaast breiden we ons ICT-dienstenaanbod steeds verder uit. Het winnen van deze prijs bevestigt voor ons dat we met onze werkwijze op de goede weg zijn, want waarde toevoegen is ons bestaansrecht."

Infotheek afvaardiging bij de uitreiking van de CRN Award gisteravond

Over Infotheek Groep
Infotheek Groep is leverancier van hardware en ICT-diensten. Het automatiseringsbedrijf is gespecialiseerd in de levering van precies die hardware die een bedrijf zoekt en die aansluit bij al aanwezige apparatuur. Infotheek is Preferred Partner van Hewlett Packard, Premier Business Partner van IBM en Lenovo en Gold Certified Partner van Microsoft. In 2007 behaalde het bedrijf een omzet van ruim EUR 50 miljoen. Infotheek werd in 1991 opgericht in Leiden. Er werken meer dan 200 medewerkers. Zie www.infotheek.nl voor meer informatie.



Ingezonden persbericht