DeSecretaresse.nl - nieuw online magazine voor secretaresses


ZWOLLE, 20081127 -- DeSecretaresse.nl, een nieuw online magazine voor secretaresses en iedereen die zich in zijn functie bezig houdt met het ondersteunen van management, directie of directe collega's.

Vanaf oktober 2008 is er een nieuw online magazine wat zich richt op secretaresses en management ondersteunend personeel: www.desecretaresse.nl. De secretaresse van vandaag is een echte professional, de spin in het web van het bedrijf waar ze werken, maar niet te vergeten ook een vrouw van vlees en bloed. Een belangrijk punt waar DeSecretaresse.nl zo goed mogelijk op in speelt. Naast nieuws en wetenswaardigheden uit hun eigen vakgebied, kunnen secretaresses van Nederland daarom op DeSecretaresse.nl ook terecht voor de laatste trends op het gebied van (zakelijke) mode en beauty. De secretaresses van nu laten zich niks voorschrijven, maar kijken naar hun huidige omgeving en passen zich aan als professionele kameleons.

DeSecretaresse.nl is hét online magazine voor elke secretaresse in Nederland. Een steuntje in de rug bij de dagelijkse uitdagingen van het werk; heb je als secretaresse een vraag over HRM, of zoek je een bepaalde opleiding, een vergaderlocatie, voorbeeldbrieven, of het file-overzicht voor een collega? Je vindt het allemaal op één overzichtelijke site: DeSecretaresse.nl. DeSecretaresse.nl ondersteunt meer dan alleen je werk!

DeSecretaresse.nl beschikt over de volgende categorieën:

* Actualiteiten: Nieuws van Dag.nl
* Vrouw: Fashion - Beauty - Trends
* Carrière: Nieuws - Vacatures - Academy
* Zoek & Boek: Nieuws - Locaties - Bedrijfsuitjes
* Communicatie: Taal - Naslag - Word - Speeches - Notuleren
* Management: Time Management - Leidinggeven
* Arbo & HRM: Arbo - HRM
* Kantoor: Kantoorartikelen - Verhuizen - ICT & Telecom
* Weer & Verkeer: Het Weer & File informatie

Om de doelgroep van DeSecretaresse.nl zo goed mogelijk te bedienen, wordt er samengewerkt met twee prominente partijen, die ieder, binnen hun eigen vakgebied, hun sporen wel hebben verdiend. De categorie Carrière wordt verzorgd door Secretary-Plus en in de categorie Zoek & Boek wordt de inhoud verzorgd door Highprofile.

www.desecretaresse.nl





Ingezonden persbericht