Kandidaten gezocht Afslankchallenge VET


GRONINGEN, 20081127 -- De inschrijving voor de ultieme Afslankchallenge VET! isgestart. Tijdens deze afslankchallenge zullen 5 mensen tussen de 18 en 40 jaar oud met 5 verschillende levensstijlen in 5 maanden tijd gezamenlijk 75 kilo gaan afslanken door middel van het gezondheidsprogramma van gewichtsconsulent Romano Sandee.

Door middel van dit nieuwe gezondheidsprogramma kunnen de deelnemers in 5 maanden tijd een flinke hoeveelheid gewicht verliezen. De 5 prominente deelnemers zullen elk een levensstijl vertegenwoordigen. Dit zal een bouwvakker zijn, een webdesigner of ICT-er, een buschauffeur, een student en een huisvrouw. Ze houden eens per 2 weken een blog bij en stimuleren en motiveren daardoor andere challengers die meedoen met de gezondheidsprogramma's.

In de programma's wordt niet alleen aandacht besteed aan gezonde voeding, maar ook aan de fysieke gezondheid, mentale gezondheid, ontspanning en sport. De programma's zijn maatwerk.

Voor de zomer zullen de deelnemers hen vooraf bepaalde streefgewicht behalen. Hierbij kunnen de 5 prominenten in ruil voor hen blogbijdrages en hen optreden in media en pers geheel gratis gebruik maken van het gezondheidsprogramma Goud en maken zij kans op 1 jaar
gratis sporten.

Iedere Nederlander kan meedoen met deze Afslankchallenge en de prominente Challengers volgen. Uiteraard kan iedereen zelf een gezondheidsprogramma gaan volgen. Deze programma's worden (gedeeltelijk) vergoed door onder andere Achmea, Univé en OHRA.

Voor meer informatie of aanmelding kun je kijken op
www.afslankchallenge.nl.





Ingezonden persbericht