Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 12 november 2008

HERCULES AND LOVE AFFAIR: DISCO MET EEN HEDENDAAGSE TWIST

Hercules And Love Affair is het nieuwe project van de New Yorkse dj Andrew Butler waarmee hij de massa opnieuw verliefd wil laten worden op disco. Dit doet hij samen met enkele New Yorkse levende legendes door er een house sausje over te gieten en met de melancholische zang van Antony (& the Johnsons) Hegarty ook nog emotioneel een snaar te raken. Het resultaat is vastgelegd op het titelloze debuut dat eerder dit jaar op het dancelabel DFA Records uitkwam.

Hercules And Love Affair brengt de crème de la crème van de New Yorkse partyscene onder een vlag, met naast Antony ook nog CocoRosie-volgelinge Nomi en juweelontwerpster/dj Kim Ann. Samen zijn ze er op bijzondere wijze in geslaagd alle clichés van disco te mijden en een hedendaagse twist aan het genre te geven. Nomi is met Hercules And The Love Affair mee op tour. Antony niet, hij richt zich op het nieuwe Antony & the Johnsons album waarvan de release gepland staat voor begin 2009.

Hercules And Love Affair stond eerder dit jaar op het 5 Days Off festival en als support van Mika in het Westerpark. Op donderdag 27 november is Hercules And Love Affair live te aanschouwen in Rotterdam tijdens een nachtshow in WATT. Tickets zijn nog verkrijgbaar.

DO 27 11 2008
HERCULES AND LOVE AFFAIR @ WATT (STAGE)
West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam
Deuren open 23.00u / Aanvang 00.00u
Tickets a ¤ 14 (excl. vvk) zijn verkrijgbaar via de website van WATT, de Primera winkels en bij Plato en Velvet Music in Rotterdam.

www.watt-rotterdam.nl / www.herculesandloveaffair.com


---

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht