Gemeente Cromstrijen


Informatiemarkt project Numansdorp Zuid

20-11-2008

'Stap aan boord'

Op Donderdag 27 november 2008 organiseert de gemeente een informatiemarkt over het project Numansdorp Zuid. Dit vindt plaats bij Fun Palace aan de Veerweg 1a in Numansdorp. Tussen 18.30 uur en 21.30 uur is er een vrije inloop langs de kramen. Van 19.30 uur tot 19.50 uur presenteren de projectwethouder en de projectleider de achtergronden en stand van zaken van het project.

Een bezoekje is zeker de moeite waard. Stap aan boord en stel uw vragen. Iedereen is welkom.

Programma van eisen

De gemeente is momenteel bezig met het opstellen van een programma van eisen voor het projectgebied Numansdorp Zuid. Hiervoor zijn verschillende deelonderzoeken uitgevoerd. De uitkomsten daarvan en de discussiepunten die nog spelen bij het opstellen van het programma van eisen, vindt u in de kraampjes op de markt. De volgende thema's komen in de kramen aan bod: woningbouwontwikkeling, recreatie en toerisme, welzijn en onderwijs, winkels en horeca, verkeer en vervoer.

Meer informatie

In Het Kompas van woensdag 19 november 2008 vond u een advertentie waarin wij de informatiemarkt aankondigden met daarin een plattegrond. Tevens vind u in Het Kompas van aankomende woensdag dezelfde advertentie.