Politie Noord- en Oost Gelderland

1

Apeldoorn - Fietsster gewond na botsing


Op woensdagmorgen 26 november raakte een 61-jarige fietsster uit Apeldoorn gewond na een botsing met een voetgangster op de ventweg van de Arnhemseweg in Apeldoorn.


De fietsster reed rond 08:10 uur over de ventweg van de Arnhemseweg in Apeldoorn, komende uit de richting van de Aluminiumweg. Uit tegengestelde richting naderden een aantal voetgangers. Achter de voetgangers kwam een auto rijden die claxonneerde. De groep schrok en stoof uiteen. Een 13-jarig meisjeuit Emst, liep hierbij tegen de fietsster op. De vrouw is vermoedelijk met een gebroken enkel naar het ziekenhuis overgebracht.


2

Apeldoorn - Zakkenrollen


Een 64-jarige vrouw uit Zuidland en een 62-jarige vrouw uit Etten-Leur zijn woensdagmiddag 26 november het slachtoffer geworden van zakkenrollerij in de Hoofdstraat in Apeldoorn.


De 64-jarige vrouw stond rond 15:10 uur in een winkel aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Ze had haar tas even bij een schap neergezet. Toen de vrouw wilde afrekenen constateerde ze dat haar portemonnee weg was.


De 62-jarige vrouw uit was rond 15:40 uur in een winkel in de Hoofdstraat in Apeldoorn en merkte toen ze wilde betalen dat haar portemonnee verdwenen was.


De politie waarschuwt het winkelende publiek, om extra alert te zijn op zakkenrollers. Laat ook geen tassen in winkelwagentjes staan om in een ander paadje nog even en vergeten artikel te pakken. Tips om zakkenrollerij te voorkomen, staan op www.politie.nl.


3

Apeldoorn - Doorrijden na aanrijding


Op woensdagmiddag 26 november werd een 43-jarige automobilist aangereden door een vrachtwagen op de A1, ter hoogte van Apeldoorn Zuid.


De automobilist reed rond 16:10 uur over de A1, gaande in de richting van Deventer. Ter hoogte van Apeldoorn Zuid, zag de bestuurder een vrachtwagen links achter hem rijden, die vervolgens naar de rechterbaan reed. De vrachtwagen tikte hierbij de achterkant van de auto aan. De automobilist verloor de macht over het stuur, maakte een halve draai en kwam tegen de middenvangrail tot stilstand. Hij raakte niet gewond.


EINDE BERICHTEN