Internetmarketing en targetting


Hoe bereik je klanten in deze crisis

AMSTERDAM, 20081125 -- Digikring Groot Amsterdam organiseert donderdag 27 november 2008 een netwerkbijeenkomst met als onderwerp `Internetmarketing en Targetting'. Hoe je in deze crisis gewoon klanten kunt blijven trekken met de mogelijkheden die internetmarketing en targetting bieden.

Digikring Groot Amsterdam is een pluriform gezelschap dat meer interactie en kennisuitwisseling nastreeft tussen mensen die hun achtergrond hebben in de ICT en Nieuwe Media. Het gemeenschappelijke doel van de leden is het actief uitwisselen van ideeën en informatie om de kwaliteit en kwantiteit van de door de branche geleverde diensten naar een hoger plan te tillen.

Speciale gasten op deze avond zijn Eduard Vos van Infiltration Marketing, Ineke Zweers van E-Mark, Dirk Jan de Haan van One2few en Hessel van Oorschot van Tribe of noise.

Welke ontwikkelingen spelen nu; what's hot and what's not. De geheimen van leadgeneratie. Verhogen van conversie op je website en het behouden van je klanten. Dit zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen op deze actuele digikring avond...

Bezoek www.digikring.net voor meer informatie en meld u aan.





ingezonden persbericht