Gemeente Boxtel

Woont u al in een Klimaatstraat?

De gemeente Boxtel roept al haar inwoners op deel te nemen aan het Klimaatstraatfeest. Hoe meer straten meedoen, hoe groter de kans om provinciaal kampioen te worden. Of u nu kampioen energie sparen bent, elke dag op uw fiets naar het werk gaat óf deze week net uw eerste spaarlamp hebt gekocht: het maakt niet uit. Iedereen kan meedoen, elkaar inspireren en een straatfeest krijgen! Meld u zo snel mogelijk aan op http://www.klimaatstraatfeest.nl/ voor het Klimaatstraatfeest. Verdien punten met elke actie die u doet om het klimaat en daarmee ook uw portemonnee te sparen.

Link:
http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Piet Paulusma

Wie zich aanmeldt, ontvangt het starterpakket met daarin folders waarmee u ook uw buren kunt inspireren mee te doen. Heeft u een leuke (gezamenlijke) actie bedacht? Laat het Piet Paulusma weten en wellicht wordt het volgende weerbericht bij u in de straat opgenomen! U kunt hier meer over lezen op http://pietpaulusma.sbs6.nl/index.php.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.klimaatstraatfeest.nl  of op www.boxtel.nl/duurzaamheid.php. Folders van het Klimaatstraatfeest liggen voor u klaar in de folderrekken in de publiekshal van het gemeentehuis.

Voor al uw verdere vragen over het Nationale Klimaatstraatfeest en over energie besparen bij u in huis kunt u terecht bij het speciale telefoonnummer van Milieu Centraal: 0900 900 1719 (15 ct/pm). Wilt u energiebesparing samen met de buren aanpakken, dan word u via dit telefoonnummer doorverwezen naar één van de helpdesks bij u in de buurt.

27-11-2008

Gemeente Boxtel

0411 - 655 911

gemeente@boxtel.nl