Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 12 november 2008

NIEUW: DOE-HET-NIET-ZELF DAG VOOR CREATIEVEN!

Op vrijdag 28 november 2008

Creative Cities Amsterdam Area organiseert op vrijdag 28 november van 14:00 tot 19:00 uur de Doe-het-niet-zelf-dag voor creatieve ondernemers die elkaar willen helpen. In Pakhuis de Zwijger in Amsterdam ontmoeten designers, programmeurs, kunstenaars, architecten, fotografen en anderen creatieven elkaar. Om daar ter plekke en voor nop klussen voor elkaar te doen. Ook komt er een handvol business experts (jurist, accountant en dergelijke) om kennis te delen.

Waarom?
Wat voor de één een vervelende klus is, is voor de ander een makkie. De Doe-het-niet-zelf-dag is daarom een fijne en goede manier om dingen voor elkaar te krijgen, waarbij nieuwerwetse techniek samenkomt met ouderwetse saamhorigheid.

Wat?
Allerlei klussen kunnen worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het maken van een website of huisstijl, brainstormen, programmeren, financieel of juridisch bedrijfsadvies en nog véél meer.

Aanmelden
Vul het webformulier in op http://www.ccaa.nl/aanmelden-DHNZ Met die informatie wordt een digitaal profiel opgemaakt en word je online gekoppeld aan de persoon of personen naar wie je op zoek bent. Vanaf 19 november kunnen de matches bekeken worden via http://www.ccaa.nl/doehetnietzelf. Vrijdag 28 november komen alle 'Doe-het-niet-zelvers' met laptop of andere apparatuur naar de Zwijger. De middag start met een ontmoetingsronde, waarna ter plekke het echte werk begint. Deelname is gratis en internet is aanwezig.