Gemeente Zijpe


2008-11-12 Inspraakavond: vrijdag 28 november herinrichten Dorpsplein Callantsoog.
logo Zijpe kleur.jpg

Het Dorpsplein in Callantsoog is aan een opknapbeurt toe. Behalve dat het er rommelig uitziet is het ook wat gedateerd. Daarom is enige tijd geleden het plan opgepakt om het Dorpsplein anders in te richten.

Hiervoor is een klankbordgroep bijeengeroepen die bestaat uit afgevaardigden van de ondernemersvereniging en van de dorpsraad. De klankbordgroep heeft samen met de gemeente Zijpe een keuze gemaakt uit drie landschapsarchitecten die graag een plan wilden maken voor het Dorpsplein. De keuze is gevallen op HB advies uit Alkmaar.

HB advies heeft gekeken hoe het plein er nu uitziet en hoe het nu gebruikt wordt. Vervolgens heeft het bureau een ontwerp gemaakt hoe het plein veranderd kan worden. Dit plan is besproken met de klankbordgroep.
Nu willen we dit plan graag aan u, de inwoners van Callantsoog, laten zien en met u bespreken. Wat is uw mening over het plan? Zijn er aanpassingen of verbeteringen wenselijk?

Op vrijdagavond 28 november om 19:30 uur bent u van harte welkom om mee te kijken, luisteren en praten. De bijeenkomst wordt gehouden in Dorpshuis Kolfweid aan de Jewelweg 7C in Callantsoog, waar we u in de toneelzaal verwachten.

Dorpsplein te Callantsoog