Gemeente Zoetermeer

Afsluiting Prinses Máximaplein

Het Prinses Máximaplein wordt van maandagavond 24 tot en met vrijdagochtend 28 november gedurende de avond en nacht volledig afgesloten voor al het verkeer. De afsluiting duurt van `s avonds 20.00 tot 's ochtends 06.00 uur. De werkzaamheden kunnen uitlopen tot en met zaterdagochtend 29 november.

De afsluitingen zijn nodig omdat op het Prinses Máximaplein de liggers van het viaduct worden geplaatst. Om deze omvangrijke klus veilig en snel te laten verlopen is een totale afsluiting van het Prinses Máximaplein noodzakelijk. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Het verkeer komende vanuit de Rijksweg A12 - Oostweg in de richting van het Centrum wordt omgeleid via de afrit Van der Hagenstraat - naar de oprit Edisonstraat - Australiëweg.

Het verkeer komende vanuit het Centrum richting Oosterheem wordt omgeleid via de afrit Edisonstraat. Het verkeer vanuit Oosterheem richting de Rijksweg A12 wordt omgeleid via Franklinstraat - Edisonstraat - oprit Van der Hagenstraat.

Het brom- en fiets verkeer moet rekening houden met een omleiding. De bus rijdt via de Edisonstraat.

De werkzaamheden maken deel uit van de uitvoering van het Mobiliteitsplan. Meer informatie over het Mobiliteitsplan en de verschillende projecten staat op www.zoetermeer.nl/mobiliteitsplan.