Gemeente Nuth


Aanlooppunt politie ook op donderdagavond open

Met ingang van 28 november aanstaande wijzigen de openingstijden van het Aanlooppunt Politie (team Nuth/Voerendaal) in de gemeente Nuth. Om tegemoet te komen aan de wensen van de burgers zal het Aanlooppunt voortaan ook op donderdagavond geopend zijn.

Â

De openingstijden zijn dan als volgt:

Maandag, dinsdag en woensdag van 13.30 tot 16.30 uur

Donderdag van 17.00 uur tot 19.00 uur

(m.u.v. feestdagen en overige dagen dat het gemeentehuis gesloten is)

Â

Het bureau van waaruit het politieteam Nuth/Voerendaal werkt ligt aan de Prins Hendriklaan 237 te Brunssum. Hier kunt U terecht voor alle politiezaken tussen 07.00 en 22.00 uur, dus ook voor iedere aangifte. U kunt overigens op elk politiebureau aangifte doen, dus bijvoorbeeld ook in Heerlen of Valkenburg. Ook daar zal U aangifte opgenomen worden, de politie zorgt zelf dat Uw aangifte voor verdere afhandeling terecht komt bij het team Nuth/Voerendaal.

Â

Om te voorkomen dat U moet wachten kunt U ook een afspraak maken tot het doen van een aangifte. U kunt hiervoor bellen met het landelijke politienummer 0900-8844. In overleg kunt U in ieder regulier politiebureau een afspraak maken, echter niet bij een aanlooppunt.

Â

Daarnaast is er nog de mogelijkheid om voor een aantal feiten aangifte te doen via internet. Op de website van de politie www.politie.nl kunt U hiervoor terecht. Het invullen van de aangifte gaat snel en U hoeft er de deur dus niet voor uit!