Gemeente Capelle a/d IJssel

Semi-klassiek WOP-concert in de Nieuwe Westerkerk

Op vrijdag 28 november 2008 organiseert het Wijk Overleg Platform (WOP) Capelle-West voor de vierde maal een uniek semi-klassiek concert.

Op vrijdag 28 november 2008 organiseert het Wijk Overleg Platform (WOP) Capelle-West voor de vierde maal een uniek semi-klassiek concert. Dit concert is toegankelijk voor zowel bewoners uit Capelle-West, als ook geĂŻnteresseerde bewoners uit andere wijken. Het concert wordt gehouden in de Nieuwe Westerkerk, Valeriusrondeel 670.

Vanaf 19.15 uur is de kerk geopend voor publiek en om 20.00 uur begint het concert. De toegang voor deze avond is gratis!

Het belooft een uniek concert te worden waarbij naast Everhard Zwart, ook Arjan Breukhoven en Arjan en Edith Post voor u zullen optreden. Deze avond zal een mix van klassieke en populaire muziekstukken gespeeld worden.De verrichtingen van de organist worden ook op een video scherm vertoond.

De muzikanten die deze avond voor u zullen spelen zijn:
* Everhard Zwart (orgel);

* Arjan Breukhoven (vleugel);

* Arjan en Edith Post (trompet).

Het concert eindigt rond 21.30 uur, waarna de avond wordt afgesloten met een gezellig samenzijn, een hapje en diverse drankjes.

Het bestuur van WOP Capelle-West heet u van harte welkom!