Minister Plasterk neemt eerste exemplaar van Spellborn in ontvangst

24/11/2008 13:02

Magevents B.V.

Minister Plasterk van OCW neemt vrijdag 28 november 2008 het eerste exemplaar van Chronicles of Spellborn in ontvangst. Hij doet dit op de eerste dag van Het Multimedia Event Utrecht, in de Jaarbeurs Utrecht.

De release van deze massively multiplayer online game (MMO) is meerdere malen uitgesteld maar nu heeft HME2008 de primeur om het publiek met Spellborn kennis te laten maken. The Chronicles of Spellborn is het nieuwste spel van de Haagse ontwikkelaar Khaeon Games, bekend van Alpha Black Zero. Het spel is ontwikkeld voor de PC en speelt zich af in een fantasy-universum. In het spel kun je zowel met als tegen andere spelers vechten en delen van de spelwereld in je bezit krijgen. Ook kunnen je acties daadwerkelijk invloed uitoefenen op de wereld, waarin ook duizenden andere spelers vertoeven.

HME (Hét Multimedia Event Utrecht) 2008 is de plek voor iedereen die de nieuwste producten op het gebied van multimedia wil zien, proberen of kopen. Gadgetfreaks, computerfanaten en gamers blijven via dit evenement op de hoogte van de nieuwste (technologische) ontwikkelingen. Andere belangstellenden voor het digitale leven biedt HME 2008 een complete belevingswereld vol inspiratie, interactie en verrassingen.

De combinatie tussen entertainment en de aanwezigheid van ondermeer de nieuwste televisieschermen, mobiele telefoons, computeronderdelen en de meest recent uitgebrachte videogames zal een even verrassende als unieke ervaring in de Benelux opleveren. HME2008, www.hme2008.nl is dan ook de grootste en meest toonaangevende computer-, games- en consumentenelektronicabeurs in de Benelux. -------------------------------- einde persbericht





http://www.hme2008.nl