Gemeente De Ronde Venen


Gemeente De Ronde Venen gaat naar de beurs

Voor de zesde keer vindt op vrijdag 28 november en zaterdag 29 november de Carrièrebeurs Overheid plaats. Dé plek voor alle studenten, starters en (young) professionals met interesse in een baan bij de overheid. Ook gemeente De Ronde Venen presenteert zich op deze beurs.

Gemeente De Ronde Venen is met een stand vertegenwoordigd op deze Carrièrebeurs Overheid. Onze organisatie is altijd geïnteresseerd in mensen die de organisatie iets extra's kunnen bieden. Mensen die dynamisch en innovatief zijn en het aantrekkelijk vinden om nieuwe ideeën aan te dragen. Binnen de gemeente is er veel variëteit aan functies op uiteenlopende werkvelden. We zijn een dynamische en veelzijdige organisatie. Als werkgever bieden wij medewerkers kansen op een interessante (loop)baan en op doorgroeimogelijkheden. Ons motto is dan ook: `Geen baan maar een loopbaan'.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij gemeente De Ronde Venen? Kom dan kennis maken en bezoek onze stand op de Carrièrebeurs Overheid in de RAI op 28 en 29 november!

Twee dagen staat de Amsterdam RAI in het teken van de Carrièrebeurs Overheid en de ontmoeting tussen potentiële werknemers en werkgevers. De organisatie heeft een uitgebreid programma samengesteld. Zo is het mogelijk verschillende workshops te volgen, te discussiëren met topambtenaren en kennis te maken met verschillende overheidsgebieden zoals ministeries, provincies, gemeenten en onderwijsinstellingen.

De Carrièrebeurs Overheid vindt plaats op vrijdag 28 november en zaterdag 29 november 2008, van 10.00 tot 17.00 uur in de Amsterdam Rai. De toegang is vrij voor iedereen. Kijk voor meer informatie op www.carrierebeursoverheid.nl.