DPA Flex


DPA stelt twee Business Unit Directors aan

Amsterdam, 28 november 2008.

In november heeft DPA Peter Lucas en Jaap van Goch aangesteld als Business Unit Directors van respectievelijk de DPA Finance en DPA IT. Zij worden eindverantwoordelijk voor de strategische, financiële en operationele uitvoering (sales en resources) van de business units.

Zowel Peter Lucas als Jaap van Goch hebben ruime ervaring in de detacheringbranche. Peter Lucas is zeer ervaren in Sales en Operations, zo is hij ondermeer werkzaam geweest bij Newmonday (joint venture van Randstad en VNU) als Sales & Operations Manager en bij Yacht als Sales Manager. Voor de overstap naar DPA bekleedde hij de functie van Manager Business Development bij USG Restart.

Jaap van Goch is van 1999 tot 2004 werkzaam geweest als Directeur voor Flex Operational Services van Flex Group Nederland (in 2006 gefuseerd met DPA Financial People). Hierna was hij ondermeer werkzaam als Directeur van Recollect en Interim Manager bij ABN AMRO.

CEO Michel van Hemele: "Met het aanstellen van Jaap van Goch en Peter Lucas heeft DPA twee ervaren directeuren binnen gehaald en zet het de interne structuurwijziging en eerder ingezette herpositionering kracht bij." DPA opereert in haar nieuwe organisatiestructuur met 1 merk en drie business lines (Finance, IT en Supply Chain) en 4 submerken (DPA Finance, DPA IT, GEOS en DPA Supply Chain).