De Regus Group heeft getekend voor de opening van zijn eerste Center in Asuncion, Paraguay

28/11/2008 10:05

PR Newswire

PARIJS, November 28 /PRNewswire/ -- Ondanks de huidige economische situatie is de vraag naar turnkey kantoorruimte nog steeds sterk aanwezig.

Vanwege de sterke groeimogelijkheden in Latijns Amerika, geeft de Regus Group (LSE: RGU), de vooraanstaande wereldwijde aanbieder van werkplekoplossingen, aan dat zij hun aanwezigheid in de regio willen uitbreiden met de opening van het eerste business center in Asuncion, Paraguay.

Asuncion, is de hoofdstad en de grootste stad in het land en krijgt steeds meer wereldwijde aandacht vanwege zijn landbouwexportproducten zoals sojabonen, katoen en vlees. "Enkele topfirma's uit India die plantaardige oliën produceren, van plan zijn om land te leasen of kopen in Paraguay." Zo vertelde onlangs een artikel van Reuters.

Hierdoor ondervindt Regus een groeiende vraag in deze regio, van klanten die zakelijke kansen onderzoeken. Naast de landbouwkundige activiteiten is betaalbaarheid een belangrijk verkoopargument voor Asuncion.

De afgelopen vijf jaar waardeerde Mercer Human Resource Consulting de stad als 's werelds goedkoopste stad om in te wonen. Het dagelijkse leven in Asuncion blijkt ongeveer de helft te ksoten vergeleken met het leven in New York.

"De business centers van Regus zijn van alle gemakken voorzien en volledig geoutilleerd. Ze stellen bedrijven in staat om snel en met gemak zich te positioneren in een nieuwe markt met minimale risico's of investeringen vooraf", zegt Mark Dixon, algemeen directeur van de groep. "Dit is een groot voordeel voor bedrijven die een filiaal willen opzetten in opkomende markten zoals Asuncion. Wij zijn ervan overtuigd dat onze kantoorruimtes, die direct klaar voor gebruik zijn, zowel de lokale ondernemers als de multinationale corporaties zullen aanspreken".

De 6,5 miljoen mensen tellende bevolking van Paraguay is ongelijk verdeeld over het land. De grote meerderheid van Paraguayanen wonen in het oostelijke deel van het land, binnen 160 kilometer van Asuncion. "Omdat het merendeel van de bevolking op redelijke afstand van de hoofdstad - en ons nieuwe center - woont, hebben wij en onze klanten een uitstekende positie en een groot bereik aan bedrijfsactiviteiten", concludeert hij.

Het Regus Asuncion Center zal zich bevinden bij het Citicenter - een A+ locatie die door iedereen wordt erkend als het meeste gewilde gebouw in het Villa Morra business en residentieel gebied van Asuncion. Het Center zal privékantoren en een conferentiekamer bevatten, alsmede een professionele business lounge voor klanten die op bezoek zijn en tijdens deze periode toch productief willen blijven.

Argentinië en Brazilië zijn de belangrijkste handelspartners voor Paraguay. Regus' is al in deze twee landen gevestigd, waardoor het zakelijk reizen makkelijk wordt voor personen die zaken willen gaan doen met alle drie deze landen. Daarnaast heeft de cliëntèle van Regus in Miami , laten weten dat zij ook geïnteresseerd zijn in deze nieuwe markt.

"Veel van onze cliënten uit Miami doen hun zaken in Latijns Amerika en maken reeds gebruik van de diensten van Regus in andere Zuid-Amerikaanse landen", aldus Mr.Dixon.

De behoefte aan flexibele oplossingen voor werklocaties blijft stijgen steeds verder, terwijl de uitdagingen in de wereldeconomie bedrijven ertoe dwingen om hun onroerend goed strategie te herzien.

"Gezien de huidige economische neergang is het werkplekmodel van Regus een meer aantrekkelijke door de flexibiliteit en lagere kosten. Als men de mogelijkheid heeft om een contract van zes maanden af te sluiten in plaats van vijf jaar, dan is duidelijk dat onze klanten kiezen voor de juiste hoeveelheid ruimte voor de juiste termijn", licht Mr. Dixon toee.

Over Regus

Regus is wereldmarktleider in het aanbieden van flexibele oplossingen voor werkplekken. Regus beschikt over producten en diensten die uiteenlopen van volledig ingerichte kantoorruimtes tot professionele vergaderruimten, business lounges en het grootste netwerk van studio's voor videoconferentie. Regus biedt een nieuwe manier van werken aan, of dit nu van thuis uit, onderweg of vanuit een kantoor is. Naast klanten als Google, GlaxoSmithKline, IBM, Nokia en Accenture bedient Regus duizend groeiende kleine en middelgrote ondernemingen, die hun kantoor- en werkplekbehoeften uitbesteden aan Regus. Daardoor kunnen zij zich focussen op hun core business. Meer dan 400.000 klanten profiteren elke dag van de faciliteiten die Regus aanbiedt op 1.000 locaties, in 450 steden in 75 landen. Het stelt individuen en ondernemingen in staat om te werken waar, hoe en wanneer zij dat willen. http://www.regus.nl

Voor meer informatie bezoekt u http://www.regus.com.

Media Contact: Nathalie Renson, Tel: +33-1-70-92-39-37, nathalie.renson@regus.com






-