PvdA Rotterdam


Nieuw afdelingsbestuur gekozen

Vr 28 Nov 2008 - Redactie
Nieuw afdelingsbestuur gekozen

Sinds afgelopen woensdag heeft de Rotterdamse afdeling van de Partij van de Arbeid een nieuw bestuur. Afgelopen maanden heeft een commissie onder leiding van Edith Hallensleben naar bestuurskandidaten gezocht, gesproken en geselecteerd. In een volle Villa Zebra presenteerde mevrouw Hallensleben de kandidaten aan de aanwezige partijleden op de Algemene Ledenvergadering. Veel nieuwe gezichten prijkten op de lijst, zoals oud-Tweede Kamerlid Jaap Jelle Feenstra als nieuwe vice-voorzitter en Kees Wisse als kersverse penningmeester.

In het nieuwe afdelingsbestuur gaat vernieuwing en traditie gelukkig hand in hand. De ALV was verheugd dat Marja Bijl een nieuwe termijn als voorzitter op zich wilde nemen. Met de warme en energieke uitstraling van Marja, kun je je eigenlijk geen betere voorzitter wensen. Zo luidde de toelichting van Edith Hallensleben. Of wat te denken van de eeuwig jeugdige Johan Brinkman die zich opnieuw tot 2de secretaris van het kersverse afdelingsbestuur liet kiezen.

Op de valreep stelde Gülami Yesildal zich ook kandidaat voor een plek in het nieuwe afdelingsbestuur. Yesildal kon deze functie tot voor kort niet verenigen met zijn functie als Dagelijks Bestuurder in Feijenoord. Nu hij de functie van DB er niet meer bekleedt, mag hij zich kandidaat stellen. Yesildal is ook gekozen in het afdelingsbestuur.
Bloemen, applaus en veel warme woorden van dank vielen de scheidende bestuursleden ten deel.

Het voltallige afdelingsbestuur bestaat uit tien leden en ziet er als volgt uit:
Marja Bijl, voorzitter
Jaap Jelle Feenstra, vice-voorzitter
Kees Wisse, penningmeester
Johan Brinkman, 2de secretaris
Yasemin Yilmaz, bestuurslid
Anoesjka Imambaks bestuurslid
Ibrahim Ozturk, bestuurslid
Ilse Marie Neslo bestuurslid
Mieke vd Graaf secretaris
Gülami Yesildal, bestuurslid
Cor Snijders bestuurslid