Bio-Kinderrevalidatie powered by Mitsubishi Motors & NedCar

28/11/2008 15:49

Stichting BIO-Kinderrevalidatie

Ter gelegenheid van de start van de productie van de Mitsubishi Outlander bij NedCar in Born in Limburg werd de eerste Mitsubishi Outlander van de lopende band rechtstreeks naar Bio-Kinderrevalidatie gerold!

Mitsubishi Motors en NedCar besloten om de eerste in Nederland gebouwde Outlander te schenken aan een Goed Doel en kozen daarvoor de Stichting Bio-Kinderrevalidatie in Arnhem. Bio is buitengewoon blij met deze bijzondere gift want er was juist dringend behoefte aan een vervoermiddel voor ouders en kinderen die aan onderzoeken van het Bio Research Center for Children, voor kinderen met hersenschade, deelnemen. Ook de gebruikers van de manege op het Bio-terrein hebben vaak behoefte aan vervoer om tijdig hun therapeutische paardrijlessen te kunnen volgen.

Dankzij deze gift zijn deze vervoersproblemen opgelost!

Na de officiële symbolische overhandiging van de Outlander aan het eind van de lopende band in Born op 28 augustus j.l., wordt op 3 december aanstaande om

16:30 uur de auto effectief overgedragen aan de directeur van de Stichting, de heer Maarten Elsenburg.

De Arnhemse Mitsubishi dealer Auto Opgenoort aan De Overmaat 46, 6831 AJ Arnhem, verzorgt de overdracht op de Bio locatie.

Bestuur en directie van de Stichting Bio-Kinderrevalidatie zijn Mitsubishi Motors en NedCar zeer dankbaar voor deze gift en verzekeren de schenkers dat de auto een belangrijke en welkome aanvulling is op de activiteiten van de Stichting ten bate van kinderen met een beperking.

Het Bio Research Center for Children voor kinderen met hersenschade, doet, in samenwerking met het Rudolf Magnus Instituut voor Neurowetenschappen van de Universiteit Utrecht, onderzoek naar nieuwe behandelmethodes die gericht zijn op het herstel van hersenfuncties bij kinderen met een aangeboren of later ontstane hersenbeschadiging.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.stichtingbio.nl