Gemeente Maassluis

Wethouders presenteren eerste Ketenwerkmap

kromdijkschiedam2006.jpg
Donderdag 27 november presenteerden de wethouders Sociale Zaken van de drie betrokken gemeenten samen met CWI en UWV, de eerste exemplaren van de Ketenwerkmap. Deze map biedt de werkzoekende informatie op maat.

Wethouder Pieter Kromdijk sprak namens de drie gemeenten zijn vertrouwen uit in de samenwerking in het Waterweggebied. De totstandkoming van deze Ketenmap is een teken van echte samenwerking. Zó maak je de keten concreet. De dienstverlening die we de burgers met elkaar aanbieden is heel effectief, hier helpen we ze mee verder en dat biedt perspectief voor de toekomst.

Na zijn toespraak werd met een ludieke openingshandeling de Ketenwerkmap gepresenteerd. Wethouder Anny Atteveld (Vlaardingen), wethouder Christine Daskalakis (Schiedam) en Dees Scholten (CWI) stopten elk letters van de woorden Werk, Inkomen en Zorg in een grote bak. Alle bijdragen leverde de Ketenwerkmap op, die uit de bak werd gevist door een look-a-like van de klant die op de voorkant van de Ketenwerkmap is te zien.

De partijen hopen dat het op maat maken van de map door andere gemeenten wordt overgenomen.