Politie Hollands Midden


Persberichten 28/11 middag 2

Regio, 28-11-2008

Noordwijk Aanrijding shovel en personenauto Op vrijdagmorgen 28 november omstreeks 6.45 uur heeft op de Beeklaan een aanrijding plaatsgevonden. Een 46 jarige shovelmachinist uit Noordwijk reed op de Beeklaan linksaf het Bonnikeplein op. Een tegemoetkomende 60 jarige automobilist uit Rijnsburg reed vervolgens tegen de achterzijde van de shovel aan. Met nekletsel is de automobilist per ambulance vervoerd naar het LUMC in Leiden. De politie doet verder onderzoek.

Sassenheim Aanrijding auto en bromfiets Een 27 jarige bromfietsster uit Voorhout is op vrijdagmiddag 28 november rond 12.15 betrokken geweest bij een aanrijding met een 60 jarige automobilist uit Noordwijkerhout. De automobilist reed op de Hoofdstraat en wilde linksafslaan, hierbij zag hij de tegemoetkomende bromfietsster over het hoofd. Met polsletsel is de Voorhoutense met een ambulance naar het LUMC in Leiden vervoerd.

Sassenheim Woninginbraak en autodiefstal In de nacht van donderdag 27 op vrijdag 28 november is in een woning in de Prins Clausstraat ingebroken. Met behulp van de aangetroffen autosleutels is de grijze Mazda 5 van de bewoners weggenomen. De politie doet verder onderzoek.

Boskoop Aanrijding met doorrijder Een 15 jarige fietsster uit Boskoop is op vrijdagochtend 28 november omstreeks 11.25 uur op de Bosweg aangereden. Zij reed in de richting van het Gouwebos toen links vanuit een zijstraat een rode bestelbus met hoge snelheid aan kwam rijden. Hierbij is het voorwiel van de fiets geraakt en raakte de Boskoopse ten val en verwondde haar knie. De bestuurder van de bus is doorgereden. Mogelijk zijn er mensen die informatie kunnen verschaffen, wij verzoeken hen contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844.

--- einde berichten ---