Winnaar Prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang ontvangt 10.000,- euro

28/11/2008 17:30

Stichting Waarborgfonds Kinderopvang

Vandaag, tijdens het jaarcongres van het Waarborgfonds Kinderopvang, zijn de winnaars bekendgemaakt van de Prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang 2007. Stichting Kinderopvang Walcheren won de hoofdprijs van 10.000,- euro. De tweede prijs van 5.000,- euro ging naar Stichting Kinderopvang West-Twente en Stichting Kinderopvang Zoeterwoude kreeg de derde prijs van 2.500,- euro. De Prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang is voor de vierde keer op rij uitgereikt.

107 Kinderopvangorganisaties stuurden dit jaar hun jaarverslag in. Dat is 41 procent meer dan vorig jaar. De jury is blij te constateren dat de kwaliteit van de jaarverslaglegging wederom is verbeterd. Verbeterpunten zijn onder meer open communicatie over klachten(afhandeling), verantwoording door raden van toezicht, besturen en directies, en de gesplitste weergave van de kosten van de hele dagopvang en de buitenschoolse opvang.

Vanaf vandaag is het volledige juryrapport te lezen op: www.waarborgfondskinderopvang.nl/Activiteiten/prijsBJ.aspx

De Prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang 2007 wordt mede mogelijk gemaakt door: Rabobank,ABN AMRO Bank, ING Bank, PricewaterhouseCoopers, KPMG en KiDafo met ondersteuning van: BOinK, de Branchevereniging ondernemers in de kinderopvang en de MOgroep Kinderopvang.





http://www.waarborgfondskinderopvang.nl/