Gemeente Zaanstad

26-11-2008
Zaanstreek vertegenwoordigd op Regionale Woningbeurs

Vertegenwoordigers van de Zaanstreek hebben hun krachten verenigd in een gezamenlijk optreden tijdens de regionale woningbeurs op 29 en 30 november in de Amsterdamse RAI. De Woningbeurs is dé beurs voor iedereen die op de hoogte wil blijven van het woningaanbod en -nieuws in de regio.

De gemeente Zaanstad, Parteon Projectontwikkeling, NMZ makelaars, FKG architecten en Hooyschuur architecten presenteren zich namens het Zaans bouwplatform op een spectaculaire stand. Met uiteraard een Zaanse uitstraling. De bezoeker bevindt zich eigenlijk al in het gebied, want de vloer is een kaart van de Zaanstreek. Dat wordt benadrukt door Zaanse monumenten en landschappen in de vormgeving op te nemen. De ruim vijf meter hoge Boontoren springt er voor elke bezoeker bovenuit.

De Zaanse makelaars en projectontwikkelaars bieden er hun concrete aanbod koopwoningen en vrije sector huurwoningen in de streek aan. Daarnaast wordt de website www.zaanstreek.nl voor het eerst als informatiepunt voor de Zaanstreek getoond.

Het Zaans Bouwplatform is een gezamenlijk initiatief van architecten, aannemers, ontwikkelaars, makelaars, woningcorporaties en de gemeente. Het doel van het bouwplatform is de bouwproductie in de Zaanstreek op een hoger niveau brengen, zowel kwantitatief als kwalitatief

Wonen in de Zaanstreek is te op 29 en 30 november vinden op stand 2 van de Regionale Woningbeurs Amsterdam. De beurs is beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.