Mojo Concerts

PERSBERICHT

Foto: Nico Swartz

Foto: Loe Beerens

Den Haag, 28 november 2008

Edsilia Rombley opnieuw theaters in met wervelende show!

Na het succes van haar twee eerdere theatertournees, is zangeres Edsilia Rombley in 2009 weer te zien in de Nederlandse theaters. Haar nieuwe tournee, getiteld "Laat Mij Maar Zingen..." start op vrijdag 16 januari. Op maandag 26 januari is de première in De Kleine Komedie in Amsterdam.

En dan ineens ben je 30...
Elke vrouw die deze leeftijd bereikt maakt de balans op en denkt: "Waar sta ik? Wat wil ik nog? Hoe bereik ik dat?'' Een vrouw wil natuurlijk het liefst alles! Voor Edsilia steken er drie dingen met kop en schouders bovenuit: de muziek, het podium en de microfoon.

Tijdens "Laat mij maar zingen..." brengt Edsilia samen met haar live band sprankelende pop/soulnummers en intieme ballads die zij met haar warme en veelzijdige stemgeluid als geen ander ten gehore kan brengen. Bovendien vermaakt zij het publiek met grappige en persoonlijke verhalen over de dilemma's van een dertigjarige vrouw. Edsilia riep hiervoor de hulp in van top cabaretière Karin Bloemen, die haar hielp de grote lijnen te zien in alle ervaringen die zij met het publiek wil delen. Het resultaat is een geweldige muzikale show, afgewisseld met amusante en vooral herkenbare anekdotes over dertigers. Een wervelende avond vol interactie met het publiek!

De pers over Edsilia Rombley:
'Edsilia Rombley maakt met haar eerste verschijning meteen duidelijk dat ze wars is van sterallures. Dan ineens trekt ze die gouden strot van haar open. En het is alsof de kaarsen op de twee kandelaars achter op het podium vuriger gaan branden. Hier staat een jonge talentvolle vrouw op de planken alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. "Ik ga jullie gek maken", belooft ze. En dat maakt ze nog waar ook! Haar stem beweegt soepel van hoog naar laag zonder ook maar een spatje aan intensiteit te verliezen. Rombley toont in dit concert haar veelzijdigheid. Ze laat het publiek moeiteloos uit haar hand eten. Je kan alleen maar vurig hopen dat we in de nabije toekomst nog veel van haar mogen horen.' (De Gelderlander)

Voor meer informatie en speeldata: www.edsiliarombley.net