Ingezonden persbericht


Een spetterende finale
Villa Pardoes finisht tijdens de Mandemakers Keukenmarathon met een cheque t.w.v. E 10.000,-!

KAATSHEUVEL - Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft Mandemakers Keukens de finishlijn van haar Keukenmarathon in Villa Pardoes neergelegd. Op vrijdag 28 november wordt een cheque van maar liefst E 10.000,-, in het bijzijn van de marathonwinnaars, door Stefan Mandemakers aan Peter Persoon, Algemeen Directeur Villa Pardoes, overhandigd. Daarnaast ontvangen de winnaars van de Keukenmarathon symbolisch hun prijs, een keuken ter waarde van E 7.500,-, uit handen van Pardoes.

Mandemakers Keukenmarathon
Volgens Stefan Mandemakers draagt Mandemakers Keukens Villa Pardoes al jarenlang een warm hart toe. "Tijdens de Keukenmarathon besteden wij graag extra aandacht aan Villa Pardoes. Niet alleen in de showrooms van alle zeven vestigingen, maar ook in onze communicatie uitingen brengen we Villa Pardoes graag naar voren. Wij brengen Villa Pardoes niet alleen onder de aandacht van onze bezoekers, we nodigen hen ook uit een donatie te doen aan Villa Pardoes. Waarbij Mandemakers Keukens de ambitie heeft om een cheque ter waarde van E 10.000,- te overhandigen aan de finish. "De prijswinnaars van de Keukenmarathon zijn tevens uitgenodigd om in de Villa hun prijs daadwerkelijk in ontvangst te nemen. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid zal de levensgrote mascotte Pardoes de prijsuitreiking verrichten. "Zo kunnen de winnaars van een keuken met eigen ogen zien waar Mandemakers Keukens met haar Keukenmarathon aan bijdraagt."

Bijzondere prestatie
Op vrijdag 28 november eindigt de 11 dagen durende Keukenmarathon ook in 2008 weer in Villa Pardoes. Peter Persoon, Algemeen Directeur van Villa Pardoes: "Mandemakers Keukens zet met deze actie ieder jaar weer een bijzondere prestatie neer. En dat voor onze doelgroep voor wie het afleggen van een echte marathon niet zo vanzelfsprekend is. Mandemakers Keukens steunt ons niet alleen met een geweldige geldelijke donatie ook, de hoeveel extra (media) aandacht die de Keukenmarathon aan Villa Pardoes schenkt is van onschatbare waarde voor de Villa."

Villa Pardoes
Kinderen met een levensbedreigende ziekte en hun ouders, broertjes en zusjes genieten sinds acht jaar gratis van een unieke week vakantie in Villa Pardoes. Het vakantieverblijf heeft ruimte om jaarlijks 400 gezinnen te ontvangen voor de vakantie van hun leven. Acht gethematiseerde vakantiehuisjes (zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space) vormen samen een sprookjesachtig slakkenhuis, waar alles voor een leuk verblijf voorhanden is. Een herinnering die blijft, wat er in de toekomst ook gebeurt.

Een gratis verblijf van de gezinnen in Villa Pardoes kost natuurlijk geld en moet dan ook gefinancierd worden. Het adopteren van het verblijf van acht gezinnen gedurende een week kost zo'n E 16.000,--. Ook kunnen bedrijven het verblijf van één gezin adopteren, hetgeen E 2.000,-- kost. Voor E 25,-- per jaar kan men particulier donateur van Villa Pardoes worden. Voor informatie over donateurschap of inzamelingsacties www.villapardoes.nl.

Kaatsheuvel, 28 november 2008
Noot aan de redactie:
Heeft u vragen of wilt u beeldmateriaal ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Peter Persoon, Algemeen Directeur Villa Pardoes, telefoonnummer 0416 - 387 222, e-mail: ppersoon@villapardoes.nl. Na kantooruren kunt u bellen met 06-22493553.


---- --