Vereniging van Effectenbezitters


ING topman Michel Tilmant op Dag van de Belegger

RAI Amsterdam 28 & 29 november 2008

Graag nodigen wij u uit voor het VEB-beleggingscongres, de 30ste Dag van de Belegger, op vrijdag 28 november en zaterdag 29 november 2008 in de RAI Amsterdam. In de afgelopen jaren is Dag van de Belegger uitgegroeid tot hét congres voor beleggers met vooraanstaande sprekers, een trouw bezoekerspubliek en grote belangstelling van de media. Omdat de 29e editie vroegtijdig was volgeboekt, bestaat de Dag van de Belegger dit jaar uit maar liefst twee dagen.

Ook dit jaar heeft de VEB een groot aantal prominenten uitgenodigd. Op vrijdag 28 november zal tijdens het ochtendprogramma Michel Tilmant, bestuursvoorzitter van ING, worden geïnterviewd over de turbulentie waarin ING zich bevindt. Is Wouter Bos nu de baas bij ING? Zijn de oude winstniveaus nog realistisch? En horen banken nog wel op de beurs thuis?

Vervolgens zal een paneldiscussie plaatsvinden met drie topbestuurders, de heren Alexander Wynaendts (CEO Aegon), Feike Sijbesma (CEO DSM) en Rob Routs (Executive Director Royal Dutch Shell) waarin gediscussieerd zal worden over de gevolgen van de crisis in de financiële sector. Wat betekent de kredietcrisis voor hun beleggers nu ook de reële economie aangetast wordt?

Voor de pers biedt de Dag van de belegger naast het interessante programma met vele prominenten een unieke mogelijkheid om een impressie op te doen van de huidige stemming onder beleggers. Voor meer informatie over het programma verwijzen wij u naar de website www.dagvandebelegger.nl of kunt u contact opnemen met Maureen Leyder, bereikbaar via telefoonnummer 070-313 00 00.

Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte welkom op de Dag van de Belegger op 28 en 29 november in de RAI te Amsterdam. Wij verzoeken u vriendelijk zich vooraf te registreren en aan te geven op welke dag(en) u wenst te komen. U kunt daarvoor een e-mail sturen naar Maureen Leyder, via mleyder@veb.net.

Met vriendelijke groet,

Vereniging van Effectenbezitters

Jan Maarten Slagter
Directeur