Ingezonden persbericht


Nieuwe Sensation bij WESTVLIET - Midnight Temptation

Al vanaf begin jaren 90 spelen Dave Bordeaux en Ron Knoester samen in deze band. Dit na een pauze van 5 jaar vanwege een zeer succesvolle tijd in de Haagsche Rockformatie 'BILLY THE KID'. Gespeeld werd daarbij o.a. met de Golden Earring, Anouk, Brian May, Barry Hay, Tim Akkerman, Fun Lovin' Criminals.

Na die tijd is er gewoon weer begonnen in het covercircuit, kroegen, feesten, festivals, concerten alles wordt gedaan. Een uitgebreid repertoire reikend van de jaren 60-70 Beatles, Stones, Kinks tot hedendaagse rock hits van Gavin DeGraw, Outcast en vele anderen.

Met het optreden van Midnight Temptation haalt VoorburgBANDS.nl 'LIVE' een leuke en bekende 3-mans formatie bij WESTVLIET binnen, het is zo'n band die gewoon elk jaar o.a. muziekcafé De Paap een paar keer op zijn kop zet. Dat gaat de band op 28/11 nu ook bij WESTVLIET zeker een keer herhalen.

De band bestaat uit Ron Knoester, Dave Bordeaux en Beau Wassenbergh.

Datum: 28 november 2008
Locatie: WESTVLIET Racquet & Fitnessclub, Westvlietweg 55, Den Haag (voormalig Leidschendam)
Aanvang 20:00 uur
Kaarten: verkrijgbaar online op www.voorburgbands.nl en aan de balie bij WESTVLIET Kosten voorverkoop E 10,00 - op de avond aan de zaal E 12,50

AANHANGSEL: FOTO MIDNIGHT TEMPTATION, bij plaatsing graag vermelden; "Foto VoorburgBANDS' of Foto 'Cees Troost'

VoorburgBANDS.nl 'LIVE'

Cees A. Troost

cat@VoorburgBANDS.nl
www.voorburgbands.nl

M:+31 6 53 342581


---- --