Digitale trends tijdens HCC!dagen 2008

19/11/2008 19:42

HCC

Op 28, 29 en 30 november aanstaande vinden de HCC!dagen weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het evenement wordt dit jaar gecombineerd met Hét Multimedia Event 2008 (HME). Samen vormen zij de grootste en meest toonaangevende computer-, games- en consumentenelektronicabeurs in de Benelux.

Op het HCC-paviljoen worden alle aspecten van het hedendaagse digitale leven belicht. Ook kunnen bezoekers op het paviljoen terecht met allerlei computervragen. Er zijn vijf hoofdthema's: fotografie, games, hardware, video en home entertainment.

Petra Claessen, directeur HCC: "Het HCC-paviljoen is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die bij wil blijven op digitaal gebied. Je kunt bij ons zelf professionele modellen fotograferen, een presentatie over games volgen en al je vragen stellen over computergebruik. In ons paviljoen word je op de hoogte gebracht van de laatste digitale trends. Uiteraard laten we zien wat we ruim 180.000 HCC-leden bieden aan activiteiten, diensten en producten."

HME 2008

HME (Hét Multimedia Event) 2008 is de plek voor iedereen die de nieuwste producten op het gebied van multimedia wil zien, proberen of kopen. Gadgetfreaks, computerfanaten en gamers blijven via dit evenement op de hoogte van de nieuwste (technologische) ontwikkelingen. Andere belangstellenden voor het digitale leven biedt HME 2008 een complete belevingswereld vol inspiratie, interactie en verrassingen.

De combinatie tussen entertainment en de aanwezigheid van ondermeer de nieuwste televisieschermen, mobiele telefoons, computeronderdelen en de meest recent uitgebrachte videogames zal een even verrassende als unieke ervaring in de Benelux opleveren.