Ingezonden persbericht



NIEUWE DATUM Taxi expo 2008 BEKEND: 28 & 29 november

Op vrijdag 28 & zaterdag 29 november vindt de landelijke Taxi Expo 2008 in het Expo Center te Houten plaats. Wederom wordt Taxi Expo 2008 in samenwerking met KNV Taxi, 402EVENTS.COM (een dochteronderneming van Telegraaf Media Groep) en Challans & Faber Business Communications georganiseerd, en vormt hét taxi-evenement van het jaar.

Zowel de bezoeker als de exposant krijgt het beste van twee werelden: Taxi Expo 2008 is het belangrijkste ontmoetingspunt voor de taxibranche. Door het uitgebreide beurs- en het actuele seminarprogramma geeft Taxi Expo 2008 een groot aantal aanzetten voor effectieve bediening van de diverse (deel)markten in het personenvervoer.

Op vrijdag zullen de directeuren/eigenaren van de bedrijven de Expo bezoeken en

's avonds wordt voor de KNV-leden een grootse feestavond georganiseerd. Na het succes van vorig jaar zal de zaterdagprogrammering zich wederom richten op de medewerkers van ondernemingen uit het kleinschalige personenvervoer, en ditmaal wordt nog verrassender uitgepakt qua programmering. Tevens wordt de Taxi Innovatie Prijs 2008 uitgereikt aan de meest innovatieve introductie van een product of dienst binnen de branche.

Taxi Expo 2008 is tevens in een nieuw jasje gestoken. De Expo wordt nog royaler opgezet, er is een nieuwe huisstijl gecreëerd en de website is geheel vernieuwd. Een duidelijkere en overzichtelijkere opzet van de website zorgt ervoor dat exposanten en bezoekers van de Taxi Expo 2008 goed geïnformeerd worden.

De organisatie verwacht dat, na het succes van 2007, alle belangrijke partijen uit de taxisector zich zullen aanmelden als exposant. De ruimte die in het Expo Center is gereserveerd, nodigt daartoe uit. Voor de exposant geldt hetzelfde als voor de bezoeker: Taxi Expo 2008 is niet te missen. Meer informatie over Taxi Expo 2008 is te vinden op www.taxi-expo.nl.

KNV Taxi is de branchevereniging van de ondernemers in het kleinschalige personenvervoer in Nederland.

Challans & Faber bvba Business Communications: specialisten in communicatie naar en voor het kleinschalige personenvervoer.

402EVENTS.COM B.V. organiseert diverse automotive evenementen in binnen- en buitenland en is een dochteronderneming van Telegraaf Media Groep (TMG). De evenementen zijn gericht op specifieke onderwerpen binnen de automotive branche, waaronder classic cars, oldtimers, fleet- en taximanagement, exclusieve auto's, tuning, motoren en trucks. Met een aanbod in zowel indoor als outdoor events biedt 402EVENTS.COM een gevarieerd business- en consumentenprogramma.

Voor Taxi Expo 2008 biedt Magazine Personenvervoer mediaondersteuning.

Moerdijk, 11 april 2008


- einde persbericht -

Noot voor de redactie /