Banenbeurs 020, de regionale banenbeurs voor groot Amsterdam


Eindelijk een banenbeurs voor vmbo, mbo en beginnend hbo kandidaten

AMSTERDAM, 20080619 -- Op vrijdag 28 november van 10:00 uur 's ochtends tot 18:00 uur 's avonds zal de Heineken Music Hall te Amsterdam het decor vormen van Banenbeurs 020. Banenbeurs 020 is de eerste, grote regionale banenbeurs die zicht specifiek richt op werkzoekenden met een vmbo, mbo of beginnend hbo niveau.

De meeste, vaak ook landelijke beurzen, zijn nagenoeg alleen maar gericht om mensen die beschikken over een afgeronde hbo dan wel academische opleiding. Leuk, maar niet voor die grote groep werkzoekenden een niveau daaronder. En dat terwijl er zoveel werkgevers zijn die zoeken naar mensen met een vmbo of mbo kwalificatie.

Bijkomstigheid is dat het hier gaat om een regionale banenbeurs. Naast het feit dat hbo en wo kandidaten meer zouden willen reizen dan de mbo kandidaat, is het ook nog eens zo dat werkgevers nou eenmaal liever iemand hebben uit de directe omgeving. In sommige gevallen is het zelfs een must.

Met Banenbeurs 020 is de oplossing gevonden en komen werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. Er zijn bedrijven en intermediairs uit diverse sectoren, maar hebben allen een ding gemeen: ze zoeken naar mensen uit de regio. En dat dat werkt, zal moeten blijken op 28 november.

Een overzicht van deelnemende bedrijven en meer informatie over Banenbeurs 020 is te vinden op www.banenbeurs020.nl. Er is nog plek, dus vergeet niet uw bedrijf tijdig aan te melden om verzekerd te zijn van een plek.





Sinanovic Business Solutions