Ingezonden persbericht


Toppers in Sportcafé Concordia Wehl

Oud-topscheidsrechter Dick Jol, NOS-sportverslaggever Jeroen Grueter, Vitessespeler Alexander Büttner en Henk Bloemers, commercieel directeur van De Graafschap, zijn vrijdag 28 november te gast in het Sportcafé van Concordia Wehl.

Het Sportcafé wordt vrijdag 28 november 2008 gehouden in de ruime kantine van de voetbalvereniging aan de Doesburgseweg 20 in Wehl. De aanvang is om 20.00 uur. Het Sportcafé is voor iedereen gratis toegankelijk. De presentatie van het Sportcafé is in handen van Vidal Horjus en Erik Plageman.

Oud-scheidsrechter Dick Jol, geboren en getogen in Scheveningen, stopte onlangs met fluiten op het allerhoogste voetbalniveau. Vanaf 1993 stond Jol negen jaar lang op de internationale lijst van arbiters. In 2001 leidde hij de finale van het Champions League-toernooi tussen Bayern München en Valencia. In 2000 was hij arbiter bij het WK voor clubteams in Brazilië en floot hij de finale.

Jeroen Grueter is het uithangbord van de NOS onder de sportverslaggevers. De Utrechter met de karakteristieke stem doet verslag van vele nationale en internationale voetbalwedstrijden. Tijdens de afgelopen Olympische Spelen in China versloeg hij onder meer de gouden finales van de Nederlandse estafetteploeg dames en langeafstandzwemmer Maarten van der Weijden.

Vitessespeler Alexander Büttner is geboren in Doetinchem en speelt dus een thuiswedstrijd. De jonge en zeer talentvolle aanvallende middenvelder krijgt de nodige speelminuten bij de eredivisionist uit Arnhem. Hem lijkt een mooie en lange carrière in het verschiet te liggen. Voorheen kwam de 19-jarige Doetinchemmer uit in de jeugdopleiding van Ajax.

Commercieel Directeur Henk Bloemers vormt samen met Han Berger de directie van Betaald Voetbal De Graafschap. Onlangs kwam tijdens de presentatie van de plannen omtrent het nieuwe stadion naar voren dat de voorkeur van De Graafschap en de gemeente Doetinchem uitgaat naar het nieuwe bedrijventerrein in Wehl. Bloemers zal tijdens het Sportcafé de nodige vragen krijgen over deze plannen en de toekomst van De Graafschap.

Sportcafé Concordia Wehl
Datum: vrijdag 28 november 2008
Locatie: Sportcomplex Concordia Wehl, Doesburgseweg 20 Wehl Aanvang: 20.00 uur
Toegang: gratis
Internetsite: www.concordia-wehl.nl

---

Voor meer informatie omtrent bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met:

Vidal Horjus
Tel: (06) 50 28 43 00

---- --