Ingezonden persbericht


Persbericht

Open dag voor startende ondernemers in Groningen

WHStarters is verhuisd. Samen met de eerste startende ondernemers is het nieuwe kantoorpand aan de Bornholmstraat reeds in gebruik genomen. Dit heugelijke feit willen wij met zoveel mogelijk mensen delen en daarom nodigen wij iedereen die overweegt om voor zichzelf te beginnen, of net begonnen is, van harte uit voor onze open dag op vrijdag 28 november.

Wij Helpen Starters ondersteunt ondernemers in de dop. Mensen met een goed idee, die graag voor zichzelf willen beginnen of dat kortgeleden hebben gedaan. WHStarters wil graag in contact komen met iedereen zichzelf hierin herkent. Tijdens de open dag kunt u kennismaken met de pioniers van het eerste uur, de mensen die al met WHStarters in zee zijn gegaan. U kunt met al uw vragen terecht bij de mensen achter WHStarters. Vanzelfsprekend genieten we tijdens dit informele samenzijn van een natje en een droogje.

De open dag wordt gehouden op vrijdag 28 november van 13:00 uur tot 17:00 uur in het nieuwe pand aan de Bornholmstraat 76 te Groningen.

Als u langs wilt komen, dan kunt u zich aanmelden via info@whstarters.nl of op telefoonnummer 050 - 750 15 75. Voor meer informatie kijkt u op www.wijhelpenstarters.nl.

---- --