Ingezonden persbericht


Holiday Inn Amsterdam scoort voor het World Food Program

Amsterdam, 28 november 2008

Het Holiday Inn Amsterdam heeft tijdens een sponsoractie t.b.v. het World Food Program een overnachting in het hotel voor twee personen weggegeven aan de beste speler van het georganiseerde basketballtoernooi. Initiatiefnemer Kentucky Fried Chicken Nederland heeft i.s.m. basketballvereniging EclipseJet MyGuide, de Nederlandse Basketballbond en het Holiday Inn Amsterdam op 28 oktober 2008 een succesvol sponsortoernooi voor haar medewerkers georganiseerd.

Verschillende teams bestaande uit vijf personen, waaronder één professional van EclipseJet MyGuide, speelden basketballwedstrijden tegen elkaar. Tussen de wedstrijden door probeerden de spelers zoveel mogelijk dunks binnen drie minuten te maken. Elke bal die in de basket ging, leverde een sponsorbedrag op voor het World Food Program.

Over het Holiday Inn Amsterdam:
Het Holiday Inn Amsterdam heeft een ideale ligging voor zowel zakelijke als toeristische gasten, op loopafstand van beurscomplex RAI en met station RAI om de hoek voor een snelle verbinding met binnenstad en Schiphol. Het hotel heeft vijftien verdiepingen met in totaal 264 kamers, waaronder executive kamers, business-studio's en diverse suites. Het Holiday Inn Amsterdam is bovendien voorzien van elf multifunctionele vergaderzalen en heeft een Meeting Network-team, dat vergaderingen en/of conferenties organiseert of ondersteunt. Het Holiday Inn Amsterdam biedt bovendien talloze vergaderarrangementen aan en beschikt over een uitgebreid assortiment aan moderne apparatuur.

Het hotel is onderdeel van de InterContinental Hotels Group, een internationaal bedrijf met zeven hotelketens onder zijn hoede. Met gezamenlijk 160 miljoen overnachtingen per jaar, bijna 590.000 kamers en meer dan 400 hotels verspreid over 100 landen.

Voor aanvullende informatie:
Dienke Hesselink
Sr. Marketing Co-ordinator
Holiday Inn Amsterdam | Holiday Inn Amsterdam Schiphol | Crowne Plaza Amsterdam Schiphol De Boelelaan 2 , 1083 HJ, Amsterdam
T: +31(0) 20 51 72 781 | F: +31(0) 20 51 72 765
E: dienke.hesselink@whgeu.com | W: www.ichotelsgroup.com

=============================================
Improve Communication Network
'Pand Noord'
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam
Phone: +31 (0)20 715 53 30
Fax: +31 (0)20 715 53 39
E-mail: ilse@improve-network.com
Website: www.improve-network.com
=============================================