Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

TAXI BAVARIA WINT PRESTIGIEUZE TAXI INNOVATIE PRIJS 2008

Zojuist heeft Prestige Taxicentrale BV Utrecht tijdens de Taxi Expo 2008 de prestigieuze Taxi Innovatie Prijs (TIP) gewonnen met de 'Taxi Bavaria'. Dankzij de Taxi Innovatie Prijs wordt er extra aandacht gevestigd op het belang van innovatie en kwaliteit in de bedrijfstak kleinschalig personenvervoer. De Taxi Expo vindt plaats op vrijdag 28 & zaterdag 29 november in het Expo Center te Houten.

Over Taxi Bavaria
Bavaria tapt een lekker biertje en zorgt er ook voor dat men veilig thuis kan komen. Dit alles onder het motto van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Consumenten kunnen door één telefoonnummer te bellen door heel Nederland een kwaliteitstaxi regelen 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De kwaliteit van het taxinetwerk is wezenlijk, omdat Bavaria haar naam er uitdrukkelijk aan heeft verbonden.

Inzendingen
Dit jaar ontving de vakjury veel inzendingen. De afgelopen prijsuitreikingen lieten al zien dat steeds meer bedrijven inzenden, en de jury hoopt dat volgend jaar nog meer toeleveranciers en vervoerders de moeite zullen nemen spontaan hun innovatie in te zenden. De twee andere genomineerden voor de Taxi Innovatie Prijs 2008 waren Prestige Taxicentrale BV Utrecht met de 'Kilometerbundel' en Infodata Solutions in Amersfoort met de 'IDS-planning'.

De deskundige vakjury bestond uit:

- André Testa, juryvoorzitter en voormalig voorzitter en erevoorzitter van KNV
- Lysbeth van der Kroon, lid Vereniging Reizigers Openbaar Vervoer (ROVER)
- Onno van Drunen, managing consultant VeDeCe Consultancy
- Simon Huiberts, Huiberts Transportinnovatie, secretaris Innovatiecommissie KNV Taxi
- Remko Mast, eerste onderhandelaar Taxi-CAO FNV Bondgenoten
- Michel Brull, directeur Automotive Group Zuid Maastricht
- Wim Faber (secretaris), hoofdredacteur Magazine Personenvervoer

Juryvoorzitter André Testa reikte de prijs op vrijdag 28 november rond 17.00 uur uit. Dat gebeurde tijdens een speciale bijeenkomst die werd voorafgegaan door een innoverende gastspreker. De gehele vrijdagprogrammering van Taxi Expo 2008 is gericht op de ondernemers en deze dag wordt afgesloten met de traditionele leden van KNV Taxi feestavond. Het zaterdagprogramma met workshops en buitenactiviteiten zal gericht zijn op de medewerkers uit de branche. Meer informatie is te vinden op www.taxi-expo.nl.


- einde persbericht -

Noot voor de redactie /