Scarlet N.V. cash bod op uitstaande obligaties


LELYSTAD, 20081128 -- Scarlet N.V. doet het cash bod op alle uitstaande ¤ 75 miljoen pre-IPO step-up obligaties gestand

Cash bod

Op 17 juni 2008 heeft Scarlet N.V. (`Scarlet') het cash bod (het `Cash Bod') op alle ¤ 75 miljoen pre-IPO step-up obligaties aflosbaar in 2012 (de `Obligaties') aangekondigd. Alle uitstaande en uitgegeven Obligaties zijn aangeboden.

Op 7 november 2008 heeft de Belgische mededingingsautoriteit de acquisitie van alle aandelen in het aandelenkapitaal van Scarlet door Belgacom N.V. (de `Acquisitie') goedgekeurd. De Acquisitie zal naar verwachting plaatsvinden op 28 november 2008. Hierdoor is aan alle voorwaarden van het Cash Bod voldaan en verklaart Scarlet het Cash Bod gestand, behoudens onvoorziene omstandigheden.

Prijs

Scarlet zal de Obligaties kopen voor een prijs per Obligatie gelijk aan 105 procent van de nominale waarde vermeerderd met de opgelopen vaste en step-up rente plus een premie van 2 procent. Dit leidt tot een prijs per Obligatie van 112,42 procent gebaseerd op afronding van de Acquisitie per 28 november 2008.

Betaling en levering

Betaling en levering van het Cash Bod zal plaatsvinden op 28 november 2008, behoudens onvoorziene omstandigheden.

Over Scarlet
Scarlet is een leverancier van telecomdiensten die via een eigen netwerk vaste en mobiele telefonie, internet en datadiensten aanbiedt aan particulieren, kmo's, grote bedrijven en wholesale klanten in Nederland, België en de Nederlandse Antillen. Scarlet werd opgericht in 1992 en heeft zijn ontwikkeling onder meer te danken aan een aantal strategische overnames. In 2007 heeft Scarlet een omzet gerealiseerd van ¤ 126.8 miljoen bedragen met een bedrijfswinst voor afschrijvingen en voor niet terugkerende elementen van ¤ 18,5 miljoen.