Boomerang Salescoach wint Klankbordprijs Zuidwest Nederland 2008


BREDA, 20081128 -- De Klankbordprijs 2008 voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf in Zuidwest Nederland is gewonnen door Michel van den Broek, oprichter van Boomerang Salescoach , gevestigd te Ulvenhout (Gemeente Breda). Deze regionale prijs van Stichting Ondernemersklankbord werd op 26 november 2008, in de Trouwzaal van het stadhuis van Breda uitgereikt door mevrouw mr. C.J.M Aarts-Engbers, wethouder van Economische Zaken van de gemeente Breda.

Michel van den Broek startte het bedrijf op 1 oktober 2007.
Ondernemersklankbord werd benaderd om hierin te ondersteunen.
Dit resulteerde in een succesvolle samenwerking tussen Michel van den Broek en zijn consulent Willem Nagelkerke, zodanig dat per 1 oktober 2007 een vliegende start gemaakt werd.

Boomerang Salescoach biedt unieke en innovatieve coaching workshops en trainingen voor verkopers, gebaseerd op een eerlijke en open terugkoppeling van Michel van den Broek, die meer dan twintig jaar inkoopervaring heeft in diverse bedrijfstakken. De workshops en trainingen (Wat is Inkoop/Hoe schrijf je de beste offertes/Hoe ga je in een persoonlijk contact om met inkopers) worden ondersteund door professionele boeken onder de naam `The Naked Buyer'. In 2009 zullen eendaagse verkoop seminars worden georganiseerd waar verkopers een unieke kijk in de keuken van inkopers zullen krijgen.

De Klankbordprijs wordt uitgereikt aan die ondernemer die naar de mening van de jury in een voorgaande periode het beste resultaat heeft behaald uit de adviezen van de consulent van Stichting Ondernemersklankbord.

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijke organisatie, die als doel heeft de succeskansen van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en in de agrarische sector te vergroten. Aan de stichting zijn ruim 260 consulenten verbonden. Zij zijn voormalige ondernemers, seniormanagers en specialisten, die hun sporen in het bedrijfsleven verdiend hebben. Jaarlijks begeleiden zij belangeloos 2.500 ondernemers. De consulenten zijn georganiseerd in regionale teams en werken nauw samen met de in die regio gevestigde Kamer van Koophandel.

Voor meer informatie over Boomerang Salescoach of de Stichting Ondernemersklankbord:
www.boomerang-salescoach.com
www.ondernemersklankbord.nl