Opsporingsbericht : Vermissing Damien (15) en Yoane (16) LEDUC

28/11/2008 18:07

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt - op verzoek van de procureur des Konings van Charleroi en in samenwerking met Child Focus - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

Damien LEDUC, 15 jaar, en zijn broer Yoane LEDUC, 16 jaar, hebben het ouderlijk huis verlaten in Fontaine-L'Evêque op donderdag 27 november rond 7 uur 's morgens. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Damien is slank en ongeveer 1m65. Hij heeft kort blond haar. Hij droeg een witte vest en pull met zwarte strepen, een blauwe jeansbroek, een broeksriem met de kleuren van voetbalclub Barcelona en witte baskets van het merk NIKE.

Yoane is slank en ongeveer 1m80. Hij heeft kort bruin haar en draagt een snor en een sikje. Hij draagt een bril. Op het moment van de verdwijning droeg hij een zwarte pull onder een jak met een embleem van voetbalclub Anderlecht en een zwarte jeansbroek.

De broers werden voor het laatst gezien op donderdagochtend 27 november aan het ststion van Marchienne-au-Pont in de buurt van Charleroi.

Ook aan Damien en Yoane wordt gevraagd een teken van leven te willen geven om hun familie en naasten gerust te stellen.

Hebt u de vermiste jongens gezien of weet u waar ze verblijven, gelieve dan contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800 91.119 of met Child Focus via het nummer 110.

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat ook op www.politie.be in de rubriek "vermist"

DGJ-DJO/OAR-TP

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel