Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt gewapende overval op Blerickse supermarkt (extra bericht)
Datum: 28-11-2008
Tijd bericht: 22:18
Plaats: Blerick
Vrijdagavond net voor sluitingstijd kwamen twee gewapende mannen een supermarkt aan de Vastenavondkampstraat binnen. Ze droegen een op een vuurwapen gelijkend zwart voorwerp bij zich. Het tweetal benaderde twee cassières bij de kassa. Nadat een cassière haar belager aansprak vertrokken beide mannen zonder buit.

Een getuige, die de politie heeft gebeld, zag de twee mannen rond 20.55 uur uitstappen uit een zwarte Audi 80 (oud model). De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben over deze auto of met mensen die vrijdagavond iets gezien hebben. De politie is bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800 - 7000.

Op het moment van de overval waren er geen klanten in de winkel. Alleen het personeel was aanwezig. De beide cassières die contact hebbben gehad met de overvallers zijn 16 en 17 jaar oud en ze wonen in de gemeente Venlo. Vanuit de supermarkt is slachtofferzorg ingeschakeld om de medewerkers bij te staan. Niemand raakte bij de overval gewond.