gemeente Lelystad

Warande Fair 29 november

Ontdek en beleef Warande! Zaterdag 29 november vindt de Warande Fair plaats. Een groot en bijzonder evenement rondom de woonmanifestatie van Warande, het nieuw te bouwen stadsdeel in Lelystad-Zuid. Gratis toegang. De Warande Fair is van 10.00 - 17. 00 uur.

Wat kunt u allemaal verwachten:

De winterfair

Bijzondere cadeaus voor Sinterklaas of kerstmis en volop vermaak voor de jeugd. Lees verder >>>

Entertainment

Via de winterfair-tent komt u in de tent waar het entertainment plaatsvindt. Bezoek het ijsdomein; u waant zich hier in een bijzondere ijswereld. Verder zijn er spetterende acts als een levende sneeuwbal, icecarving demonstratie, houthakkershow, houthakkersworkshop. Lees verder >>>

Wonen in Warande

In de speciale woontent krijgt u beelden te zien van wonen in het eerste deelgebied. Verder wordt er woningbouw getoond met een speciaal thema, zoals Indisch wonen. Natuurlijk ontbreekt informatie over de kavelverkoop begin 2009 niet.

Buitenactiviteiten


* Er is een echte ijsbaan, er rijden Siberische slede honden, kinderen en hun ouders kunnen leren survivallen in een poolgebied, er is een vuurplaats en nog veel meer.

* Roofvogelshow. Een zeer bijzondere show met zeer bijzondere vogels.

* Kunstenaars actief. De boerderijkavel wordt een broedplaats voor kunstenaars. Diverse kunstenaars geven acte de presence.

Lees verder >>>

Kunstenaars actief

De boerderijkavel wordt een broedplaats voor kunstenaars. Tijdens de Warande Fair geven diverse kunstenaars acte de presence. Naast het ontwerp van de toegangspoort blijven de andere activiteiten van de kunstenaars een verrassing.

Routebeschrijving

Hoe vindt u de Warande Fair? Het adres is Buizerdweg 29, 8244 GA in Lelystad. De Warande Fair is van 10.00 - 17. 00 uur. Lees hier de routebeschrijving.

Buizerdweg éénrichtingsverkeer

Op zaterdag 29 november is de Buizerdweg voor één dag éénrichtingsverkeer. U krijgt een routebeschrijving mee van de parkeerwachter zodra u de Buizerdweg verlaat. Voor bezoekers uit Lelystad adviseren wij om op de fiets te komen.